úterý 18. května 2021

Kyselina hyaluronová = zázrak v péči o pleť

Již minulý rok zaznamenala kyselina hyaluronová obrovský BOOM v pečující kosmetice. Najednou se začala objevovat všude jako hlavní ingredience a já jako klasická cílovka na to slyšela. Tohle ale není žádný nesmyslný trend… Kyselina hyaluronová je opravdu královnou v péči o pokožku. S mou pletí souzní, vyhovuje mi a vyhledávám ji v produktech.

A co kyselina hyaluronová s pletí dělá? 

V první řadě má obrovské hydratační schopnosti. Váže na sebe velké množství vody a tím zajišťuje tělu rychlou migraci buněk pro tkáňovou obnovu. Tím pádem bojuje s jizvičkami a dalšími nedokonalostmi na pleti. Pleť uzdravuje, zkrásňuje, hydratuje, vyživuje a rozjasňuje. Ocení ji mladé ženy v prevenci proti vráskám a zralejším ženám pomůže zredukovat výrazné vrásky a dodá pleti pevnost a pružnost. To vše jsou vědecky prokázaná fakta, žádné výmysly blogerek.

Já bych ti ráda v tomto článku představila L’Oréal Paris Hyaluron Specialist vyplňující noční krém. Tato značka mě dříve spíše míjela. Byla jsem věrná značce Nivea, Bioderma, Clarins… zkrátka jsem se držela svých oblíbenců. Poté jsem od mamky vyzkoušela krém od L’Oréal Paris a usoudila jsem, že si jej musím taky objednat!

Kalíšek má 50 ml a stojí cca 240 Kč. Cena není nijak vysoká, naopak je velmi přijatelná. Krém má poměrně výraznou parfemaci. Není to žádná laciná přeslazená vůně, ale spíše taková decentnější a luxusnější vůně krému. Mně osobně nijak nevadí.

Konzistencí je to velmi hutný krém. Takové já mám nejraději právě na noc. Na noc potřebuji dát pleti pořádně napapat, abych ráno vstala svěží a hydratovaná. Za to na den preferuji lehčí a gelovější krémy. Krém je určen pro všechny typy pleti. Já osobně mám pleť velmi suchou a vyhovuje mi.

A jaké jsou hlavní účinky krému? Krásně hydratuje a vyživuje, poměrně rychle se vstřebává pod kůži, kde plní svou funkci. Nezanechává nepříjemný mastný film. Pleť je po aplikaci na první pohled vyhlazená, působí vitálně a svěže. Ačkoliv mám pleť velmi citlivou, necítím po nanesení žádné zarudnutí.

Mé pleti velmi vyhovuje. Rozhodně jej nemám naposledy a plánuji si navíc dokoupit také L’Oréal Paris Hyaluron Specialist oční krém. Tato řada se totiž mimořádně povedla!

 

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat