středa 23. června 2021

RECENZE laky Sally Hansen

V zimních měsících jsem vůbec neměla náladu si lakovat nehty. S příchodem léta beru opět do rukou laky na nehty a rozjíždím to. V tomto ročním období nechci ponuré a nevýrazné barvičky, naopak dám přednost něčemu veselému.

Jako každé léto i letos jsou v kurzu pastelové barvy, jako je baby pink, baby blue, mintová, sluníčkově žlutá, ale také neonově oranžová nebo korálová. Takové barvičky ti rozzáří nehtíky vcukuletu.

Když jde o laky na nehty, nedám dopustit na značku Sally Hansen. V jejich sortimentu najdeš nejen laky, ale také péči o nehty a další příslušenství pro manikúru. Dlouhodobě jsem používala jejich zapékací laky pod lampu. Kvalita je naprosto fantastická. Laky ani po měsících nepoužívání nevysychají, dobře se s nimi pracuje, dlouho drží, barvy jsou intenzivní a kryjí již v první vrstvě.

Sally Hansen nabízí několik řad laků na nehty. Barev je opravdu mnoho, proto si tam zaručeně vybereš svého favorita. Od klasických barev po méně obvyklé a unikátní barvičky. Ať už jsi nude holka nebo hledáš něco extra, možností máš nespočet.

Kromě klasických barevných laků (bez UV lampy i s UV lampou) jsou v nabídce také různé vrchní a spodní laky. Spodní laky připraví nehet na nanášení barvičky, nehet zpevní a vyživí. Vrchní laky (top coaty) prodlouží výdrž laku, a navíc udělají krásný finish. Je libo mat nebo lesk? Zkrátka je z čeho vybírat.

Já tu pro tebe mám na ukázku laku na nehty z řady Sally Hansen Insta Dri. Jedná se o rychleschnoucí laky na nehty. Určitě mi dáš za pravdu, že čekat, než klasický lak zaschne, je prostě vopruz. Mávnu rukou a je po krásné manikúře. Vše, co je rychleschnoucí prostě oceňuji!

Vybrala jsem si krásnou růžovoučkou barvičku. Je taková výraznější, ale přesto decentní. Někdo by ji nazval „žvýkačková“. Perfektně bude vypadat k opálené pleti. Konkrétní odstín bude i tak záležet na tvém barevném podtónu. Na každém může vypadat malinko jinak… Mám odstín 223 Sugar Poppy.

Štěteček je dostatečně precizní. Lak není přehnaně tekutý ani hustý, proto se s ním dobře pracuje. Kryje již v první vrstvě, ale já dala raději 2 pro sjednocenější vzhled. Lak opravdu rychle zasychá a nikam se ani nehne. Bez použití vrchního laku vydrží 3 dny opravdu krásný, poté se začne odlupovat. Záleží ale na tobě, jak moc opatrná budeš.

Každopádně pokud pořídíš kvalitní vrchní lak, můžeš se těšit z toho, že ti krásné nehtíky vydrží i týden. Laky na nehty kupuji na Notino.cz, kde mají obrovský výběr. Já jsem moc spokojená. A co ty? Vyzkoušíš nějaké laky od Sally Hansen? 



Žádné komentáře:

Okomentovat