neděle 18. července 2021

Moje letní MUST HAVE!

 Léto je v plném proudu a já bych se v tomto článku s tebou ráda podělila o produkty, které ráda používám. Jsou to specifické produkty, které právě v tomto ročním období nachází v mém kosmetickém arsenálu největší využití. Dělají mi dobrou službu a některé si kupuji opakovaně každý rok. Tak pojď se se mnou mrknout na moje letní oblíbence!

Jako první tu musím zmínit Rexona All Day Protection Daisy Power antiperspirant ve spreji. Zbytek roku používám ráda tuhé antiperspiranty, ale v létě (zejména ve vedrech) mám pocit, že mi tyto ve spreji sedí více. Krásně mě osvěží a já se cítím víc „fresh“.

Antiperspiranty a deodoranty od Rexony jsou sázka na jistotu. Jestli nějaká značka tento typ produktu umí, pak je to právě Rexona. Vím, že se na ni mohu spolehnout. Tento antiperspirant stojí pouhých 74 Kč a bez problému s tebou dá 2 měsíce každodenního používání

Antiperspiranty ve spreji mi ne vždy sedí, jelikož některé dráždí moji citlivou pokožku. Tento je naštěstí velmi šetrný a nemám s ním nejmenší problém. Mohu jej použít i bezprostředně po holení. Úplně pocení tě nezbaví, ale dokáže ho eliminovat, a hlavně chrání před nepříjemným zápachem. Má takovou něžnou elegantní vůni. Není to nic přeslazeného, infantilního nebo laciného… voní opravdu pěkně a nevtíravě. Ani nemám pocit, že by se „přebíjel“ s mým parfémem.

Když už je řeč o produktech ve spreji, pak nesmím opomenout mou stálici v kosmetické sbírce: Ziaja Gdan Skin hydratační mlha na obličej. To je produkt, který bych mohla doporučit skutečně všem! Stojí jen 105 Kč a balení 200 ml s tebou dá bez problému celé léto. 

Je to velmi jemná mlha, kterou můžeš aplikovat i na make-up a nemusíš se bát, že by se ti nějak roztekl. Příjemně osvěží pokožku a dodá ji vitální vzhled. Když je má pleť vysušená, tohle je první záchrana! Osvěží, hydratuje a rozjasní, ale pleť poté není mastná… Navíc příjemně voní po moři. Tento produkt tě v mysli přenese na dovolenou.

Ráda osvěžíš svou pleť? Pak musíš vyzkoušet TONYMOLY Panda's Dream sérum pro osvěžení očního okolí v tyčince. Praktické balení využiješ i na cesty. Je to malé a skladné, ale udělá ti velkou službu. Balení má 9 g a stojí 287 Kč. Možná je to dražší „sranda“, ale mně to za ty peníze určitě stojí! 

Když pominu roztomilé balení v podobě pandičky, tak musím ocenit i nanášení séra pomocí tyčinky. Nejsem si jistá, jak moc hygienické to je, ale rozhodně je to praktické. Nemusíš používat své prsty… prostě vysuneš a jedeš! Pokud si dáš sérum do ledničky, příjemně na pleti chladí. Krásně rozjasní oční okolí, redukuje pytle a kruhy pod očima a pleť poté vypadá vitálněji. Tohle je prostě letní MUST HAVE!

Zajal tě některý z produktů? Mám pro tebe super zprávu! Na Notino právě probíhá Black Friday. Produkty tak můžeš ulovit za skutečně výhodné ceny. Notino nabízí slevu -20 % s kódem: summer. Tak pojď si pro to!

Žádné komentáře:

Okomentovat