pátek 23. července 2021

Voděodolná řasenka Maybelline Lash Sensational

Některé ženy preferují v létě jedině voděodolné řasenky. Přece jenom se potíme a řasenka se nám může rozmazávat pod okem a vyvářet z nás pandy. Jiné zase preferují texturu voděodolných řasenek, která je sušší, řasy natočí a poté je jakoby "zasádruje" a ony vydrží natočené celý den.

Jelikož velmi často cestuji vlakem, kde potřebuji mít nasazený respirátor, klasické řasenky mají tendence se roztékat. Voděodolný řasenky jsou skvělým pomocníčkem právě pro tyto případy, ale oceníš je právě i v případě, kdy ti klasické řasenky nedokážou pozvednout řasy na celý den nebo bys ráda vyrazila ke koupališti.

Já nedám dopustit na produkt Maybelline Lash Sensational voděodolná řasenka pro prodloužení, natočení a objem. Řasenka má 9,4ml a stojí v akci 188 Kč. Oprosti klasické Lash Sansational je obal ozdoben lesklým tyrkysovým nápisem.

Určitě už jsi někdy slyšela o klasické Maybelline Lash Sensational. Ta dlouhodobě patří mezi mé nejoblíbenější řasenky z levnější cenové kategorie. Hlavním benefitem této řasenky je její zatočený kartáček do tvaru "C". Právě tento typ kartáčků způsobuje, že řasenka dokáže řasy perfektně natočit, což já jako majitelka rovných a krátkých řas vyhledávám.

Textura řasenky je naprosto dokonalá. Není ani příliš tekutá, ani příliš hustá. Zlatá střední cesta, která mi vyhovuje. Kartáček řasy perfektně oddělí, rozčeše (vůbec řasy neslepuje) a pozvedne. Poměrně dost mé řasy zahušťuje, zato je tolik neprodlouží. Řasenka je opravdu černo-černá, tudíž nádherně zvýrazní přirozenou krásu očí.

A je skutečně voděodolná? Pokud plavu v bazéně nad vodou a občas mě někdo obstříkne, pak řasenka drží a jen málokdy se stane, že se mi objeví nějaký ten černý žmolek pod okem. Nějaké velké mnutí očí nebo potápění by pravděpodobně nezvládla, ale to bychom chtěly moc. Při běžném nošení vydrží celý den naprosto bez problému. Za mě se řadí mezi nejlepší voděodolné řasenky.

Odličování je složitější. Je zapotřebí dvoufázový odličovač. Jednoduše přiložíš tamponek na oko, necháš řasenku rozpustit a poté jemným tahem setřeš, abys neublížila svým řasám.

Na Notino navíc tuto řasenku najdeš i ve výhodném balení 3 kusy za 509 Kč. Myslím si, že to je úplně super!

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat