úterý 23. července 2019

RECENZE L’Oréal Paris Unlimited prodlužující řasenka

Určitě jsi již zaznamenala boom okolo nové řasenky od značky L'Oréal Paris. Tento kosmetický produkt obletěl celou bloggerskou beauty sféru a setkal se s rozporuplnými reakcemi. Někteří ji milují, jiní nenávidí. Holt tohle je klasická situace okolo řasenek. Dle mého názoru totiž není jiného produktu, který by byl až tak moc individuální!

Řasy má každý jiný. Někdo rovný, někdo přirozeně natočený, někteří krátký, jiní dlouhý, někdo blonďatý, někdo tmavší, někdo měkký a někdo tvrdší, pak tu jsou tací, co mají 1 a půl řasy, někomu také rostou cikcak přes sebe… Je skvělé, že na trhu je tolik různých textur barvy a všelijakých kartáčků, tudíž je šance, že si každý přijde na své. Někdy je to běh na dlouhou trať a trvá, než si najdeš svého oblíbence, ale nepřestávej! Nevzdávej to, protože kosmetické firmy neustále zlepšují své produkty tak, aby vyhověly všem.

loreal-paris-unlimited-prodluzujici-rasenka


Královnou tohoto článku je L'Oréal Paris Unlimited prodlužující řasenka. Na první pohled tě zaručeně zaujme její inovativní vzhled. Vzhled kuželu je velmi dobrý nápad, jelikož řasenka pěkně a bez problému stojí na místě. Tudíž můžeš kreslit dlouho řasy a mezitím řasenka nemusí ležet a ty se tak nemusíš bát, že se ti černota vylije na stůl. Balení ovšem není nijak těžké, rozhodně nefunguje jako těžítko. Bez problému s ní můžeš cestovat a jen tak si ji hodit do kabelky a zabere minimum prostoru.

Kouzlo spočívá v polohovatelném kartáčku, který si můžeš ohnout dle svého gusta. Pokud bys však nechtěla, řasenka ti přijde s plastovým "udělátkem", které pokud necháš na svém místě, tak se řasenka nijak neohýbá a chová se klasicky. Tímto inovativním způsobem by ses poté měla lehce dostat i na ty nejmenší řasy v koutku oka. Abych pravdu řekla, tak jsem se s tímto systémem ještě nenaučila. Je to fajn, je to něco nového, oceňuji tu inovaci… ovšem já mám pocit, že to nepotřebuji. Zvládám se s řasenkou vytočit i tradičně ručně hezky česky.

loreal-paris-unlimited-prodluzujici-rasenka

Zpět ale ke kartáčku! Postupně směrem k hrotu se zužuje. Jelikož je poměrně malý, snadno se s ním dostaneš ke koutkům. Je to nezvyk, jelikož jsem zvyklá na větší kartáčky, ale věř mi, že tohle je pouze o zvyku a naučíš se využívat benefity této velikosti. Řasenka je nádherně černo černá! Kartáček obalí každičkou řasu zvlášť. Není příliš vodová, ani příliš hustá… akorát konzistence. Řasy dokáže perfektně prodloužit, nicméně je nezahustí. V konečném výsledku máš méně řas, ale zato dlouhých a natočených a krásně výrazných. Já, jelikož mám své řasy dost husté, tak mi to vůbec nevadí. Jen upozorňuji, že se nejedná o zahušťující řasenku (ovšem to nemá ani ve své filosofii, takže je to v pořádku).

I v parných horkách vydrží na řasách celý den. Nijak se nežmolkuje, neopadává, neroztéká se… Bez problému drží a zvládne i malé ostříknutí vodou. Naopak odličování není žádný horor, nemusíš řasy přehnaně dřít. Dej na tamponek odličovač, přidrž jej pár sekund na oku, nech, ať se řasenka pustí a odlič. Tak jednoduché to je!

Tato řasenka mi dělá spíše přirozenější efekt na běžné denní nošení. Ano, mám řasenky, které mi udělají hezčí řasy, nicméně jsou také řasenky, které jsou pro mě naprostá katastrofa a to tahle není! Rozhodně ji řadím mezi lepší průměr. A pokud tě zaujala, seženeš ji na Notino.cz za 262 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat