středa 8. května 2019

RECENZE Nature Box Almond objemový šampon pro hustotu vlasů

Když se na trhu objevila značka Nature Box okamžitě jsem zbystřila! Filosofie značky se mi velmi zalíbila. Dbá na používání veganské receptury a pečlivě si do svých výrobků vybírá přírodní ingredience, které pomohou vyzdvihnout krásu každého uživatele. Usiluje o šíření pozitivní energie, planeta jí není lhostejná a navádí zákazníky, ať se vydají stejnou cestou životního stylu. No nezní to krásně?

Bum okolo jejich šamponů a kondicionérů už poměrně opadl, a tak jsem tady já, abych ti přinesla svou recenzi. Vždycky píšu tak trochu se zpožděním…

nature-box-almond-objemovy-sampon-pro-hustotu-vlasu

Z jejich sortimentu jsem si vybrala Nature Box Almond objemový šampon pro hustotu vlasů. Objem je u vlasů to, s čím nejvíce bojuji. Vlasy mám velmi dlouhé a husté, proto taky těžké. U hlavy pak mají tendenci tíhou spadnout a ztratit na objemu. Abych řekla pravdu, tak vůči objemovým šamponům jsem skeptická. Některé vlasy nepříjemně slepí, jiné vytvoří na hlavě suchý chemlon a většinou všechny vlasy obalí "hmotou", a pak jsou sice krásně hebké, ale opět těžké a splihlé.

Tento konkrétní šampon obsahuje za studena lisovaný 100% mandlový olej. Má čistě přírodní složení bez sulfátů, silikonů a umělých barviv. Je vhodný pro vegany. Kromě toho, že mandlový olej vyživuje a hydratuje, šampon by měl dále dodávat vlasům nadýchaný objem, aniž by vlasy zatížil, povzbudí unavené vlasy, zbaví je nečistot a zanechá je sametově hebké. Velké pozitivum u přírodních šamponů vidím v tom, že nejen že vlasy myjí, ale především také pečují o pokožku hlavy. Ideální tedy pro citlivou, vysušenou pokožku se sklonem k ekzémům či lupům (můj případ).

nature-box-almond-objemovy-sampon-pro-hustotu-vlasu
Vůně je naprosto božská! Sladká, ale ne moc. Rozhodně nepůsobí lacině, ale velmi luxusně. Popravdě nevím, zda bych poznala, že se jedná o mandle, kdybych o tom nevěděla… ale jinak mi parfemace sedí a jsem s ní moc spokojená. Vlasy po umytí nádherně voní!

A moje postřehy? Již po prvním použití jsem věděla, že budeme kamarádi. A to mám, prosím pěkně, své stálice, které již několik let neměním. Málokdy se rozhodnu vyzkoušet nový produkt na vlasy, a když už, tak je to většinou průšvih. Šamponu stačí skutečně kapka a krásně pění, již při mytí si všimneš líbivé vůně. Po mytí rozhodně nemám pocit, že by vlasy byly obalené hnusem a zatížené… naopak! Jsou vzdušné a lehoučké. Nemohu říci, že bych si všimla maximálního objemu, ovšem rozhodně jsou vlasy nadýchanější, krásně jemné, lesklé, působí vitálně a ani se mi brzy nezmastily (klasika jako u mých oblíbených šamponů). Tohle je vše, co od šamponu vyžaduji.

Tento šampon má 385 ml a stojí 128 Kč. Rozhodně doporučuji nakoupit na e-shopu Notino, jelikož je zde mnohem levnější, než jsem viděla jinde. Cena je to krásná a já se nebojím si v péči za kvalitu připlatit. Nemohu nezmínit povedené balení! Každá řada má svou specifickou barvičku, a proto snadno najdeš ke svému šamponu i kondicionér. Že zrovna řada pro mé vlasy je růžová? To je prostě osud! Moje nejoblíbenější barva.

Já jsem spokojená a nyní uvažuji nad koupí i dalších produktů z této řady. Sprej na objem vlasů? To zní skvěle. Sprchový gel proti vysoušení pokožky? To přesně potřebuji! Navíc ta vůně? Ach, mohli by udělat i parfémy. A co ty? Máš již nějakou zkušenost s těmito produkty?

Ráda bych ti také připomněla, že v neděli 12. května je Den matek! Nemáš ještě nic pro svou maminku? Neváhej a objednej. Notino si pro tebe připravilo sekci Dárek pro maminku, kde najdeš inspiraci na ten nejlepší dáreček, který ji zajisté potěší. Udělej mamince radost.

Žádné komentáře:

Okomentovat