středa 1. května 2019

RECENZE Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics čisticí jílová pleťová maska

Kosmetická značka Freeman se vyznačuje výtečnou kvalitou za ještě výtečnější ceny. Je to kosmetika cenově dostupná, a přesto se dá srovnat s high-end profesionálními produkty. Osobně je mi velmi sympatické, že má ve své filosofii to, že vychází z přírody.

Freemanbeauty-infusion-charcoal-probiotics-cistici-jilova-pletova-maska



Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics čisticí jílová pleťová maska je momentálně k dostání také v 15 ml velkém balení za 79 Kč. Takové množství využiješ až na 2 aplikace, tudíž si můžeš vyzkoušet, zda ti produkt sedí a poté si třeba koupit i větší balení. A nyní před létem se tyto menší pytlíčky rozhodně hodí na cestování. Miluji tu pohodičku v hotelích, kdy si dám masku a užívám si volné chvíle na dovolené. Maska nezabere v kosmetické taštičce mnoho místa a udělá velkou parádu! Navíc pokud cestuješ vícery dopravními prostředky, tvá pleť trpí, poté jí prospěje důkladné vyčištění.

Čisticí jílové masky s aktivním uhlím jsou velmi populární a tuto od Freemanu jsem prostě musela vyzkoušet! Tyto černé masky mě baví a z vlastních zkušeností již vím, že jíl mé pleti sedí. Konkrétně tato by měla zvyšovat čistotu pleti, obnovovat rovnováhu a čistit póry. Obsahuje aktivní uhlí, které jemně odstraní mastnotu a toxiny, aniž by došlo k vysušení pokožky. Je vhodná pro všechny typy pleti a všechny věkové kategorie, ale já osobně bych ji obzvlášť doporučila mastné a problematické pleti. Maska je bez parabenů, sulfátů, ftalátů, minerálních olejů a není testována na zvířatech.

Použití: Nanes masku na obličej a krk, vyhýbej se však kontaktu s očima. Nech zaschnout a opláchni teplou vodou. Maska se neslupuje a sundání není nijak bolestivé. Jednoduše ji z kůže otřeš.

Maska nemá žádnou výraznou parfemaci. Tento fakt v péči o pleť velmi oceňuji. Konzistencí je to velmi hutná pasta skoro až pěnové textury. Poté se na pleti vlivem tepla lehce rozpouští a snadno roztírá. Vypadá to jako takové "bláto" a musím uznat, že je mi to příjemné.

Freemanbeauty-infusion-charcoal-probiotics-cistici-jilova-pletova-maska

Na obličeji postupně zasychá a z černé se mění na šedivou. Můžeš si také všimnout malých teček, které upozorňují na roztažené póry. Doporučuji si pleť před použitím masky napařit, aby se ti póry otevřely a snadno maskou vyčistily. Samotnou mě překvapilo, jak na tom má pleť je…

Již po prvním použití jsou vidět výsledky. Pleť je hebká, vyčištěná, rozzářená, ale rozhodně ne nijak zvlášť hydratovaná či mastná. Nejedná se o hydratační masku, ale o čisticí! To je potřeba si při objednávce uvědomit. Při pravidelné aplikaci jsem si všimla, že pleť se tolik nemastí v oblasti T-zóny, póry jsou menší a ne tolik zanesené a za celou dobu používání se mi neudělal ani jeden pupínek! Pleť je zkrátka precizně vyčištěná a dostává se jí péče, jakou si zaslouží. Do krásy bychom měli investovat ony peníze a čas!

Tato maska rozhodně stojí za vyzkoušení! Seženeš ji na e-shopu Notino.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat