pátek 13. listopadu 2020

Tipy na vánoční dárky aneb začni včas!

Tyto Vánoce jsem skutečně nezahálela a začala se sháněním dárků pod stromeček včas. Vzhledem k situaci jsem si nebyla jistá, jak to bude a navíc „štěstí přeje připraveným“. Začni i ty plánovat kupování dárečků brzy, ať máš vše brzy hotovo a můžeš si užívat příjemnou atmosféru předvánočního času.

V tomto článku jsem si pro tebe připravila tipy na vánoční dárky pro ženy, dívky i ty nejmenší slečny. Inspiruj se! A třeba tě některé produkty natolik zaujmou, že si sama uděláš něčím radost. Tato doba je velmi stresující, dělej si radost drobnostmi – zasloužíš si to!

Vůně pod vánočním stromečkem

Naprosto signifikantním dárkem Vánoc jsou parfémy. Je to dražší položka, která je ovšem velmi praktická a zároveň dělá radost po celý rok. Pokud navíc znáš oblíbený parfém (nebo alespoň značku) milované osoby, pak nemůžeš šlápnout vedle! Mě tento rok velmi zaujaly některé dárkové sady, které v sobě zahrnují nejen toaletní vodu, ale také například tělové mléko, sprchový gel nebo miniaturku vůně do kabelky.

Ryze toaletní vůně je pěkný dárek, ale mnohem slavnostněji to vypadá právě takto v sadě! Obdarovaný nebo obdarovaná tak získá několik produktů ve své oblíbené vůni. Třeba ještě právě takové tělové mléko nevyzkoušela a nyní má šanci! Člověk si obvykle sám pro sebe koupí pouze vůni, pokud mu dojde, ale celé dárkové balení i s produkty navíc? To je spíše záležitost dárečků od blízkých.

Tyto dárkové sady letos hojně produkuje značka Guess. Moje sestra má právě tuto značku velmi ráda, proto když jsem uviděla krásně poskládanou sadu její oblíbené vůně, věděla jsem, že ji udělá radost! Vypadá to pěkně, sestra to zaručeně využije a po celý rok na mě bude vzpomínat. Navíc u této značky ani cena není nijak přehnaná. Konkrétně Guess Seductive dárková sada VII. pro ženy obsahuje toaletní vodu (27 ml), miniaturku do kabelky (15 ml) a tělové mléko (200 ml). Dva hlavní produkty jsou v plné velikosti, tudíž obdarovanou „neošidíš“ a vzoreček do kabelky? To je opravdu praktické na cesty!

Sada pro domácí SPA

Víš, jaké produkty má tvoje maminka, kamarádka nebo ségra ráda? Udělej ji radost a vytvoř ji dárkový set na míru! Můžeš pořídit pěkný košíček nebo krabičku a do něj naskládat oblíbené produkty. Dopřej jí domácí SPA tak, jak se patří! V balíčku najde vše potřebné pro vytvoření příjemné atmosféry. Takové okamžiky v životě jsou vzácné… ne každá zaneprázdněná žena si takové chvilky pro sebe často dopřává, ukaž ji, že myslíš i na její psychické zdraví a popošťouchni ji k trošce odpočinku!

Takový balíček může obsahovat různé druhy masek. Jednorázové pleťové masky jsou velmi praktické! Můžeš pořídit různé zajímavé masky, které zkrátka vyzkouší a buď ji zaujmou nebo ne. Není to celé velké balení, tudíž se nemusí „přemáhat“ vše za každou cenu spotřebovat. TIP: podívej se, jaký krém používá. Je to pro citlivou pleť? Pro suchou pleť? Pro zralou pleť? Pro problematickou pleť? Na základě účinků krémů zvol i masky pro tyto specifické potřeby.

Dále můžeš vložit do sady voňavé sprchové gely, pěnu do koupele, relaxační sůl do koupele, bomby do koupele a k tomu navíc voňavou svíčku nebo aromaolejíčky! Zkrátka vše, co bys i ty sama ocenila pro domácí SPA!

Kosmetické produkty pro malé princezny

Letos jsem se zaměřila při výběru dárků i na ty nejmenší – konkrétně na dárečky pro moji malou neteř. Také ona od své tety odkoukala spousty kosmetických návyků a některé produkty si doslova vysnila. Já se rozhodla ji splnit přání.

Notino ve svém sortimentu nabízí spousty krásných produktů i pro ty nejmenší! Jedná se o produkty, které jsem skutečně nikde jinde neviděla a okouzlili mě svým designem, ale i účinky. Jako první bych tu ráda zmínila Disney Hello Kitty dárkovou sadu pro děti. Jedná se o bytelnou plechovou „kabelku“, která má i delší poutko, tudíž se dá opravdu využít jako kabelka. Na e-shopu je to nazýváno jako svačinový box, ale může sloužit prakticky na jakoukoliv úschovu věcí.

Uvnitř se nachází malý parfémek, který má nejen krásný a roztomilý design, ale také příjemnou vůni. Samozřejmě se jedná o vůni pro děti, proto to není nic agresivního a vtíravého. Pouze velmi jemná sladká vůně. Za mě úplně perfektní dárek pro malé slečny!

Dále jsem pořídila dětskou pěnu do koupele od Ziajy. Právě Ziaja nabízí ve svém sortimentu sprchové gely, které nádherně sladce voní! Mnohé z nich mají specificky dětské vůně (například žvýkačka, perníček, coca cola…). Dále nemohlo chybět tekuté mýdlo ve formě pěny a zjemňující mycí želé taktéž od Ziajy a navíc s vůni marshmallow! Je to zábavný a zároveň praktický produkt.

A co ty máš již dárky nakoupené? 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat