pondělí 22. dubna 2019

RECENZE buď fit s LadyLab produkty

Chceš být fit? O e-shopu www.ladylab.cz už jsi zajisté slyšela. Já mám tento růžový obchůdek velmi ráda, jelikož ráda cvičím a ráda si také dopomůžu různými pomocníčky. Dlouhodobě nedám dopustit na jejich Carnitin, ovšem měla jsem již tu čest vyzkoušet i další jejich produkty avždy jsem byla spokojená. Tentokrát jsem si pro tebe připravila recenzi na produkty z kategorie "Chci být fit".



FLEXI je kvalitní kloubní výživa pro namáhané a bolestivé klouby.

Nechci ve svých skoro 23 letech tvrdit, že se pomalu rozpadám, nicméně s klouby jsem měla problémy vždycky. Možná je to genetikou, možná je to přemáháním sportem již od malička a doktory mi bylo řečeno "prostě jste se tak blbě narodila". Doplňky stravy jsou pro mě proto vítaným pomocníkem.

Flexi je určeno nejen pro profesionální výkonnostní sportovce, ale i pro nás běžné smrtelníky. Dokonce nemusíš ani nijak aktivně cvičit, abys mohla tento přípravek užívat. Jedná se o prevenci bolesti kloubu, případně jako úleva při akutních stavech.

Obsahuje 4 důležité složky pro správnou výživu kloubů, tedy Glukosamin sulfát, Chondroitin sulfát, MSM a vitamin C. Není tam nic navíc, nic přebytečného či nebezpečného. Přesto prodejce uvádí, že doplněk není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy (tak jako většina doplňků pro sportovce). Pokud bys měla jakékoliv další dotazy, obrať se na holky z LadyLab, rády ti odpoví. Jejich zákaznický servis je totiž na jedničku!


Ideální je brát 1 tobolku 3 krát denně. Abych pravdu řekla, tak já si brala 1 ráno a 1 večer. Myslím si, že je to úplně dostačující. Při akutních stavech bych samozřejmě navýšila. V balení se nachází 100 tobolek a cena je 330 Kč. Dle mého názoru je to přijatelná cena. A co ještě oceňuji? Je to produkt české značky vyrobený v Česku, proto ráda podpořím lokální výrobce.

A co více říci? Pokud bereš pravidelně hořčík a k tomu tyto tobolky, pak jsi úplně za vodou, co se týče bolesti kloubů a svalů. Ideální kombo, které ocení ne jeden sportovec i nesportovec. Existují 2 bolesti při cvičení - při té jedné pořádně makáme a budujeme svaly a ta druhá nás brzdí a může našemu tělu hodně ublížit! Nepodceňuj tuto bolest! Sportem k trvalé invaliditě - to se sice říká, ale nemusí to být pravda, pokud budeš opatrná a budeš poslouchat své tělo.

LADYLAB Flex Band

A dále jsem nemohla odolat LadyLab posilovací gumě! Jsem nadšená, že tato značka neustále rozšiřuje svůj sortiment o nové pomůcky ke cvičení. Pestrost sortimentu je úžasná a na své si přijde každý aktivní jedinec.
Na první pohled tě střelí do očí ona zářivá růžová barva gumy! Tohle je prostě pecka! Tyhle holčičí detaily já prostě můžu. Jedná se o přírodní latexový pás, který má 120 x 15 cm a tloušťku 0,35 mm. V balení se nachází 2 gumy a cena je 280 Kč.


Guma při cvičení slouží ke zvýšení odporu při posilování, tudíž se zefektivňuje cvičení a ty tak rychleji dosáhneš výsledků. Lze ji využít k posilování rukou, nohou, ale i dalších částí těla. Ve fantazii se meze nekladou. Na internetu najdeš spoustu inspirací! A já doufám, že Míša z LadyLab již brzy natočí zas nějaké nové video se cvičením s touto gumou.

Stereotyp je nuda - obzvlášť při cvičení! Navíc po nějaké době opakování stále stejných cviků přestanou na tebe mít takový efekt. Ano, tělo si na ně zvykne a přizpůsobí se. Gumička je opět něco nového, těžšího a tak trošku výzva pro tvé tělo! Uvidíš, že tě to opět bude bavit. Tohle je totiž ideální forma okořenění rutinního cvičení. Je samozřejmě také dobré, že guma je malá, lehká, můžeš ji snadno kamkoliv přenášet, nezabírá při skladování hodně místa… zkrátka ideální!

Žádné komentáře:

Okomentovat