úterý 20. září 2016

Rozmazluj samu sebe!

Život dokáže být velmi hektický. Ze všech koutů na nás číhá stres a problémy se na nás sypou jako domeček z karet. Aby ses z toho všeho nezbláznila, nauč se sama sobě dělat radost!

Jednou za čas člověk potřebuje vypnout, zrelaxovat a pouze si užívat ticha a pohody. Já jsem si pro tebe připravila pár kosmetických tipů, doplňků a produktů, které ráda používám, a zaručeně mě dokáží rozmazlit. Tato chvíle, kdy jsi jen sama se sebou, je důležitější, než si myslíš, nezapomínej proto na ni!

(zdroj obrázků: www.parfums.cz)

Bomb Cosmetics Fresh Berry šumivý balistik
Značka Bomb Cosmetics je proslulá svými báječnými přípravky do koupele. Jedním z produktů, které bych ti ráda ukázala, je bomba do koupele. Obzvlášť tento růžový je skutečně roztomilý a dívčí! Někdo může namítat, že takové šumivé balistiky jsou jen pro děti na hraní - OMYL! Ať už jsi v jakémkoliv věku, tuto zábavu si zamiluješ. Krásně zašumí, obarví vodu a provoní celou koupelnu. Produkty Bomb Cosmetics jsou vyráběny ručně z čistých přírodních ingrediencí a pečlivě vybraných esenciálních olejů té nejvyšší kvality. Cena je 75Kč. Vyber si vůni, která je ti nejsympatičtější a vytvoř si během chvilky vlastní vodní lázeň.



Bomb Cosmetics Raspberry Blower sprchové máslo
Dalším velmi oblíbeným produktem od značky Bomb Cosmetics je sprchové máslo. Samozřejmě můžeš použít obyčejný sprchový gel, ale pro větší hydrataci a taky větší luxus, zkus tohle másílko. Je určeno pro suchou pokožku, což je přesně můj případ! Po koupeli je má pokožka hebká, jemná a hydratovaná. Nezanechává stopy na kůži. Balení váží 320g. Navíc nejen obal je naprosto roztomilý a nádherný, hlavně vůně je omamující! Dokázala bych k tomuto produktu čuchat celý den. Cena (203Kč) je opravdu velmi přijatelná. Dokáži si tohle Shower Butter představit jako pěkný dárek pro kamarádku, sestru nebo mamku.



Bath & Body Works Velvet Sugar sprchový gel pro ženy
Další značku, kterou tady rozhodně musím zmínit, je značka Bath & Body Works. Tento sprchový gel s vůní Velvet Sugar je opět jeden z těch sladkých a dívčích produktů pro tvé tělo. Balení obsahuje 295ml a design/vzhled jsem si okamžitě zamilovala (celý tento článek se nese ve znamení růžovo-červených produktů). Na výběr máš opět z několika vůní a stylů. Sprcháč je určen pro všechny typy pokožky, nijak nevysušuje, zařadila bych jej však ke krásnému průměru. Cena je 279Kč. Opět musím uznat, že to bude báječně vypadat jako dárek.



Yankee Candle svíčky
Článek zakončuji absolutní třešničkou na dortu. Vonnou koupel si nedovedu představit bez svíček na okraji vany. Značku Yankee Candle ti snad ani nemusím představovat. Na výběr máš z různých velikostí: čajové svíčky, vůně do auta, vosky do aromalampy, votivní svíčky, malé/střední/velké velikosti. Jestliže nechceš rovnou utrácet peníze za velkou svíčku, otestuj si vůni nejprve u menší verze. Tyto svíčky se vyznačují intenzivní a dlouhotrvající vůní. Opravdu dokáží provonět celý byt během sekundy. Výdrž mají opravdu dlouhou. Na výběr máš z nepřeberného množství, ať už chceš sladší, svěžejší nebo elegantní vůni, určitě si vybereš. Obzvlášť populární jsou vůně Clean Cotton, Soft Blanket nebo Fluffy Towels, což jsou dle mého názoru opravdu originální vůně, které u jiných značek neseženeš. Pokud nevíš, co mi dát jako dárek, svíčkou nikdy nepohrdnu!

Znáš některé z těchto produktů, mohla bys je doporučit?

Žádné komentáře:

Okomentovat