sobota 8. září 2018

RECENZE Bioderma Sensibio Rich hydratační a zklidňující krém pro suchou až velmi suchou pleť

Krémy na obličej jsou produktem, který nejčastěji spotřebovávám. Mám velmi suchou pleť, která vyžaduje hydrataci a výživu. Je obecně známým faktem, že suchá pleť také nejrychleji stárne, tvoří se vrásky a obecně nevypadá hezky, pokud jsi vyschlá jako sušenka a dělají se ti bolavá suchá místa, která svědí a svou zarudlostí svítí na míle daleko.

V péči o pleť se mi osvědčila značka Bioderma. Její produkty používám již roky a nemohu si je vynachválit. Mé pleti sedí. Nikdy jsem neměla žádnou alergickou reakci a nikdy jsem nezažila zklamání. Jsou šetrné k pleti, hypoalergenní a dělají to, co slibují.

Bioderma Sensibio Rich hydratační a zklidňující krém pro suchou až velmi suchou pleť


Dnes bych ti ráda představila Bioderma Sensibio Rich hydratační a zklidňující krém pro suchou až velmi suchou pleť. Jak název napovídá - tento krém je přímo udělán na míru mé věčně dehydratované a citlivé pleti. Balení má 40 ml, což je ideální na cesty. Je skladné, malé a lehké. Cena je 305 Kč, což je dle mého názoru za pečující kosmetiku nádherná cena.

Krém je z jejich pověstné růžové řady, kterou já většinou volím. Mám mnohokrát vyzkoušenou také růžovou micelární vodu a mohu potvrdit, že patří mezi mé svaté grále. Rozhodně je fajn kombinovat tedy tento krém se zmíněnou micelární vodou. Máš alespoň jistotu, že produkty stejné značky ze stejné řady k sobě ladí a navzájem se podporují. Navíc nanášet krém na neočištěnou pleť? No fuj!

Krém je určen na denní i noční použití. Osobně bych jej však spíše doporučila na den. Na noc preferuji hutnější a mastnější krémy, abych se ráno probudila s pletí hebkou jak dětská prdýlka. Krém je bez parfemace! To maximálně oceňuji, jelikož si na pleť nerada dávám převoněné produkty.

Bioderma Sensibio Rich hydratační a zklidňující krém pro suchou až velmi suchou pleť

Konzistence je, řekla bych, tak akorát. Není ani příliš hutný, ani příliš řídký - je to zlatá střední cesta, která mi vyhovuje. Lehce se rozmazává a do pleti rychlostí blesku vstřebává. Oproti levnějším krémům má tu výhodu, že na pleti "nesedí". Ihned se vsákne a svou funkci si plní jakoby pod kůží. Jde cítit, že průběžně hydratuje a vyživuje. Jiné levnější krémy jiných značek mi většinou zanechají na pleti mastný film a ten dělá požadovaný účinek. Bioderma krém je na pleti mnohem příjemnější. Ihned můžeš poté nanést make-up a nemusíš čekat, až se vstřebá.

Krém "obsahuje unikátní patentu Toléridine™, který snižuje citlivost pleti a ta pak mnohem lépe odolává vnějším negativním vlivům." Mezi další vlastnosti patří hydratace, výživa a také krém posiluje pleť - ta je poté pevnější a vypnutější. Dále zklidňuje a zmírňuje pocity pálení či pnutí, s kterými se svou suchou pletí mívám problém.

Po aplikaci zůstává pleť krásně hebká na dotek, ačkoliv není mastná či přehnaně lesklá. Krém mi vyhovuje svou konzistenci i tím, že je bez parfemace. Svou práci plní na jedničku! Tohle je další pecka, která se Biodermě povedla. Krém seženeš na Notino.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat