neděle 23. září 2018

RECENZE Freeman čistící jílová maska Aktivní uhlí + Probiotika

Kosmetická značka Freeman se vyznačuje výtečnou kvalitou za ještě výtečnější ceny. Je to kosmetika cenově dostupná, a přesto se dá srovnat s high-end profesionálními produkty. Osobně je mi velmi sympatické, že má ve své filosofii to, že vychází z přírody. Seženeš ji v síti prodejen Rossmann, Drogerie Teta, Albert, Kaufland, Makro, COOP, Tesco, Billa, Globus a dm drogeriemarkt. Informace o produktech si můžeš najít na internetových stránkách www.freemanbeauty.cz.

A jelikož jsem se značkou Freeman navázala spolupráci, můžeš se těšit na spousty recenzí jejich produktů. Dnes bych ráda začala jedním z nich.



Freeman čistící jílová maska Aktivní uhlí + Probiotika

Čisticí jílové masky s aktivním uhlím jsou velmi populární a tuto od Freemanu jsem prostě musela vyzkoušet! Tyto černé masky mě baví a z vlastních zkušeností již vím, že jíl mé pleti sedí.

Balení má 118 ml, ale je možné zakoupení také menšího vzorku, abys zjistila, zda ti maska bude sedět. Konkrétně tato by měla zvyšovat čistotu pleti, obnovovat rovnováhu a čistit póry. Obsahuje aktivní uhlí, které jemně odstraní mastnotu a toxiny, aniž by došlo k vysušení pokožky. Je vhodná pro všechny typy pleti a všechny věkové kategorie, ale já osobně bych ji obzvlášť doporučila mastné a problematické pleti.

Použití: Naneste masku na obličej a krk, vyhýbejte se kontaktu s očima. Nechte zaschnout a opláchněte teplou vodou. Používejte dvakrát týdně nebo tak často, jak je potřeba. Bez parabenů, sulfátů, ftalátů, minerálních olejů a není testována na zvířatech.


Maska nemá žádnou výraznou parfemaci. Tento fakt v péči o pleť velmi oceňuji. Konzistencí je to velmi hutná pasta - když mačkáš masku z tuby, chová se jako pasta na zuby. Poté se na pleti vlivem tepla lehce rozpouští a snadno roztírá. Vypadá to jako takové "bláto" a musím uznat, že je mi to příjemné.

Po prvním použití pravděpodobně nezaregistruješ nějaké velké výsledky. Ovšem při pravidelné používání je efekt znát. Pleť se tolik nemastí v oblasti T-zóny, póry jsou menší a ne tolik zanesená a za celou dobu používání se mi neudělal ani jeden pupínek! Pleť je zkrátka precizně vyčištěná a dostává se jí péče, jakou si zaslouží. Do krásy bychom měli investovat ony peníze a čas!

Tato maska rozhodně stojí za vyzkoušení!

Žádné komentáře:

Okomentovat