pátek 23. srpna 2019

Chceš se zbavit tuku s LadyLab?

Pokud začínáš s "hubnoucím procesem" a nevíš, po čem sáhnout, pak je tu pro tebe na míru připraven výhodný balíček tří produktů od Ladylab. Usnadní ti práci při vybírání doplňků stravy, jelikož v Ladylab moc dobře vědí, co dělají a vytvořili pro tebe hubnoucí kombo pro maximalizaci výsledků.

Zároveň bych tento set doporučila nejen začátečníkům, ale také těm ženám, které potřebují nový impuls. Opět nakopnout. Dostat se do režimu. Vystoupit ze své komfortní zóny. Přesáhnout hranice. Rozjet opět hubnutí, které se třeba zastavilo... Nejen že jsou účinky zaručené na základě vhodného složení doplňků, ale zároveň se bude jednat tak trochu o psychický "placebo" efekt. Již jsi utratila peníze, dáváš do toho své úspory, chceš na to jít zodpovědně, a proto to už přece nemůžeš flákat! Nemůžeš to vzdát! Možná právě tohle je ten nakopávač, který momentálně potřebuješ.



Set "Chci se zbavit tuku" obsahuje 3 výživové doplňky stravy, které výrobci doporučují kombinovat, pokud se rozhodneš změnit své tělo. Jedná se o výhodnější set, za který zaplatíš 1450 Kč. Kromě toho, že ti přijde nádherně růžový a provoněný balíček do posledního detailu vyšperkovaný, čekají tě také dárečky. Může to být například klíčenka, propiska, náramek, praktické zrcátko nebo balzámek na rty.


Jen tak mimochodem, jakož to beauty bloggerka musím konstatovat, že balzám na rty je skutečně vynikající! Nejedná se jen o reklamní produkt, nýbrž o funkční záchranu pro tvé rty. Je bezbarvý, má pouze příjemnou, elegantní, nevtíravou vůni, kterou si zajisté zamiluješ. Dokáže rty zvláčnit, zhydratovat a zařídit tak prevenci vzniku šupinek a jiných boláků. Já mám již několikáté balení a nemohu si jej vynachválit (a to jsem na balzámy pes!). Tohle se povedlo! Ladylab by klidně mohl rozšířit svůj sortiment také o kosmetické produkty.


Asi největším lákadlem tohoto setu je Fat Killer - legendární produkt, který je se značkou Ladylab tak nějak nejvíce spojován. Jedná se o spalovač pro účinnou redukci tělesného tuku. Samozřejmě je nutné říci, že je to pouze DOPLNĚK! To znamená, že doplňuje - nestojí na něm základ hubnutí. Pomůže ti při celém procesu, ale bez pořádného makání a vhodně sestaveného jídelníčku to samo nepůjde.

Na e-shopu si můžeš přečíst složení těchto tobolek (Citrus aurantium, extrakt guarany, kofein, extrakt ze zeleného čaje, L-carnitin, extrakt z černého pepře, chrom pikolinát), které se zdá býti výborné. Obsahuje především kofein, u kterého je vědecky prokazatelné, že zrychluje metabolismus a napomáhá tak spalování. Kromě toho tě před výkonem pořádně nakopne a ty tak máš šanci dostat ze sebe to nejlepší! Pro jeho stimulační schopnost si ho oblíbíš, jelikož dokážeš podat větší výkon, cvičení bude efektivnější a pravděpodobně se vydržíš "mučit" při cvičení mnohem déle. Redukce váhy je pak krapet snadnější a rychlejší.

Doporučuje se brát 1 tobolka 15 minut před výkonem. Chvíli trvá, než začne působit. U někoho může být nástup rychlejší a u někoho pomalejší. To na sobě brzy odpozoruješ. Osobně mi přijde brát tobolku v netréninkový den jako hloupost, to je ovšem věc názoru. Já cvičím vždy ráno. Vyhovuje mi to tak. Raději si přivstanu, mám splněno a celý den se pak soustředím na jiné aktivity. Ovšem někdy není spánek 100%, počasí tomu nepřeje a já se cítím unavená. Jsme jenom lidi a je přirozené, že se nám prostě občas nechce! Nedovol, aby tě lenost vyřadila ze hry. Taková 1 "kouzelná" tobolka tě nakopne a jde to snáz.

Pokud tobolku užiju, všímám si, že mám rázem více energie. Při cvičení nezívám, naopak si ho užívám. Cítím se silnější a také se více potím (to ovšem není efekt, o který bych zas tak stála, jelikož logicky nepotíme tuky, ale vodu). Rozhodně vydržím cvičit déle a jako největší bonus vidím v tom, že si dokáži udržet vyšší tepovou frekvenci. Za mě spalovač, který plní svou funkci! Pokud máš pocit, že se hubnutí zastavilo, že se nemáš kam posouvat, tolik už tě to nebaví, kardio je nuda a tak dále… pak tohle může být cesta! Zkus to!


Carnitin je dalším pomocníkem ve výhodném balíčku. U L-Canitinu je již dlouho známo, že je výborným pomocníkem pro hubnutí a mnoho žen na něj nedá dopustit. Mezi jeho účinky patří například to, že umožňuje získávat energii z uložených tukových zásob. Ovlivňuje metabolismus tuků a jejich následné odbourávání. Snižuje hladinu LDL cholesterolu, redukuje stres vzniklý v důsledku fyzické zátěže, bojuje proti chronické únavě a oslabené imunitě a navíc zvyšuje účinnost výše zmíněného produktu.

Tohle je prostě produkt, který funguje jako třešinka na dortu ke spalovači. Navíc pokud cvičím večer a nechci již volit kofeinový doplněk (v nabídce Ladylab je také Acai Boost, což je nakopávač bez kofeinu - pro ty z vás, kteří jsou na kofein citlivější), tak si beru právě Carnitin.


A jako poslední tu ráda zmíním Night Burner, což je doplněk, který působí v noci. Zamezuje při hubnutí jojo efektu, pomáhá zvyšovat rychlost metabolismu, redukuje růst tukových buněk a brání tak zpětnému ukládání tuku. Nemusíš se však bát! Tvůj spánek to nijak nenaruší, nemá na něj vůbec vliv. Zároveň se ani nejedná o produkt, který by ti pomáhal s kvalitním spánkem (od toho je tady Sweet Sleep). Stačí si dát 2-3 tobolky po večeři a je to opět doplněk, který ti pomůže na cestě za tvou vysněnou postavou! Upozorňuji, že se jedná o velikostně poměrně velké tobolky! Pokud máš problémy s polykáním, je možné si je rozpůlit, tudíž to není žádná překážka.

Všechno to krásně vypadá, je to voňavé a růžové, balíček je vymazlený, přijdou ti dárečky, ručně napsaný vzkaz… to je prostě paráda a takový luxus pro zákazníka by měl být samozřejmostí u všech internetových nákupů! Já si to užívám a celý tým Ladylab moc chválím. Kromě těchto parádiček okolo ale musím říct, že stejně skvělé jsou jejich produkty. Ať už se jedná o doplňky stravy, výtečné sirupy, proteiny a másílka, tak ani služby nezůstávají pozadu a ty máš možnost cvičit v pohodlí domova podle jejich videí nebo si nechat sestavit jídelníček na míru. Tady jde vidět, že někdo ví, co dělá a dělá to s láskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat