neděle 27. ledna 2019

RECENZE Clarins Multi-Active

V tomto článku bych se s tebou ráda podělila o dáreček, který mi přinesl Ježíšek www.parfemy-elnino.cz a tímto jim mockrát děkuji. Jedná se o dárkovou kazetu pro ženy značky Clarins.

O této značce jsem již mnohé slyšela, ale neměla jsem doposud tu čest ji otestovat na vlastní kůži. Její pověst ji předchází! Jedná se o kvalitní pečující i dekorativní kosmetiku high-end trhu. Sice si trošku připlatíš, ale zato se ti dostane skvělých produktů.



Clarins Multi-Active

Tato sada stojí 1040 Kč a nachází se v ní 3 produkty + kosmetická taštička. Právě taštička dotváří celý balíček a dodává mu vánoční atmosféru. Je celobílá, tudíž na první pohled elegantní, ovšem zdobí ji na zipu dvě ozdůbky s vánočním motivem. To je prostě rozkošné! Taštička rozhodně není jedna z těch menších, naopak se do ní vlezou i větší lahvičky kosmetiky, například šampon, kondicionér, sprchový gel a podobně. Určitě ji na cestování využiji, jelikož kosmetických taštiček není nikdy dost. Navíc mou sbírku do teď ovládaly pouze menší taštičky.


A nyní již k samotným produktům.


One Step Gentle Exfoliating Cleanser 30 ml

Dalším produktem v balení je jemný čisticí přípravek s peelignem. Balení má 30 ml, což ale vůbec nevadí, jelikož je ho opravdu potřeba při aplikaci malé množství. Produkt by měl odstraňovat make-up, čistit pleť, díky peelingovým částečkám odstraňovat odumřelé buňky a zbavovat pleť nečistot. Respektuje hydrolipidický film.


Tento peeling nepatří mezi ty nejjemnější a nejšetrnější, které jsem kdy měla, ale rozhodně to není žádná břitva. Obsahuje cukrové částečky, které se postupně rozpouští a zůstává jen lepkavý gel. Cleanser by se měl aplikovat na navlhčenou pleť a dále vmasírovat množství velikosti oříšku do pleti. Produkt začne pěnit. Masíruj pleť co nejjemněji polštářky prstů a poté opláchni vlažnou vodou.


Pokud trpíš na šupinky na obličeji, pak ti tohle rozhodně pomůže se jich zbavit! Nic se ovšem nemá přehánět a já bych nedoporučovala peeling provádět příliš často. Ideálně 1-2 krát za 2 týdny. Záleží ovšem na tvém typu pleti a preferencích, případně na tom, jak moc citlivou máš pleť.

Žádné komentáře:

Okomentovat