čtvrtek 17. listopadu 2016

ROZHOVOR s LuxyLady2 o mazání komentářů na youtube a mnohem více!

ODKAZ NA CELÝ ROZHOVOR <<<


Ráda bych ti představila youtuberku, která si říká LuxyLady2. Na youtube se pyšní již krásným číslem odběratelů - 50 tisíc. Fanoušci ji znají jako vždy pozitivní, věnuje se kosmetice a módě a zaručeně umí lidi nadchnout svojí tvorbou. Já pro tebe tuto slečnu vyzpovídala, tak se pojďme kouknout na odpovědi!


1.Mohla by ses pro začátek čtenářům lehce představit. Jak se jmenuješ? Kolik je ti let? Jaký obor si vystudovala a co je nyní tvojí prací? Co ráda děláš ve volném čase?
Takovéhle představování je pro mě vždy tak těžké! Nikdy nevím, co o sobě napsat, protože jsem obyčejná 23ti letá holka, která pracuje, studuje, snaží se si užívat život naplno, miluje svého přítele a maličkosti, které život přináší a naplňuje jí natáčení videí. Jmenuji se Tereza, ale lidé z YouTube mě znají pod přezdívkou LuxyLady2. Zatím ještě studuju, doufám, že teď v červnu budu ten Ing.! :D Ale obor studuji marketing a reklamu a dá se říct, že se v tomto oboru pohybuji i profesně. V současné době pracuji u žraloků v SocialSharks jako Social Media Specialist. A jak by řekl můj kamarád, prostě sedím na FB a dostávám za to zaplaceno! Takže práce snů, ale tak jednoduché to zase není J

2. Co byl ten prvotní impuls, který tě nakopl začít natáčet videa na youtube? Jak dlouho již natáčíš a proč zrovna tato přezdívka "LuxyLady2"?
No začínala jsem s blogem, klasicky asi. Ale zároveň jsem koukala na zahraniční youtuberky a strašně jsem toužila být jako ony. No a tak jsem si jednou sedla před iPad, natočila šílený video a bylo to. J

3. Koho z české youtube scény ráda sleduješ (ať už youtuberky či youtubery)? Kdo z nich je ti neblíže v reálném životě? Je na druhé straně někdo, koho na youtube nemusíš a zklamal tě svým chováním?
No asi nejoblíbenější youtuberka vůbec je Nicole Guerriro. Ale už to nesleduji tak často jako dřív, není už tolik času jako dřív... bohužel. Ale české, hlavně beauty, youtubery sleduji všechny, každá má něco. Ale nejblíž osobnostně je mi asi Markétka Venená, Týnuš, Rendy (ikdyž to je bloggerka).

4. Určitě si na youtube zaznamenala případně youtube wars (hádky, nahé fotky…). Svůj názor už si nám také sdělila ve videu. Já bych se tě ale ráda zeptala: poslala si ty sama někdy klukovi nějakou peprnější fotografii, byla bys toho schopna?
Youtube wars - super pojem. Je to prostě hrozné jak se ta YT scéna změnila. Ale co se týká nahých fotek - ono je to těžké, no. Každý byl jednou mladý a dělal hlouposti. Tím si každý musí projít. Hloupé je, když jsou to pak předměty nějakých pomst.

5. Velmi aktuálním tématem jsou také sponzorovaná videa a spolupráce. Proto mám takovou záludnou otázku: Kdyby ti firma nabídla 20 000Kč, že zpropaguješ výrobek, který ti nevyhovuje a na kameru jej vychválíš. Vzala bys tuto nabídku? Jak vysoká peněžní hranice by to musela být?
Nepřijala bych to. Beru své followers jako takovou svoji firmu, ve které mi lidé věří, důvěřují mému názoru.

6. Kdybys mohla natočit video s kýmkoliv na celém světě - kdo by to byl? A o čem by to video bylo?
No z youtuberek rozhodně s Nicol G. A byla by to nějaká kecací challange.

7. Přišla ti někdy nějaká opravdu kuriózní nabídka ke spolupráci (od ostatních youtuberek jsem slyšela např.: různé erotické pomůcky)? Je naopak nějaká firma, s kterou bys ráda navázala spolupráci v budoucnu?
Šílení nabídky na spolupráce chodí denně. Ale nejšílenější asi byla nabídka na spolupráci na vyzkoušení nějaké dětské hry (pro děti do 6 let). Tak jsem firmě slušně odepsala, že jelikož nemám děti, tak bohužel ne. Slečna z marketingu se mě zeptala, kolik mi je a že bych si ty děti už mohla pořídit.

8. Natáčet na youtube - to chce opravdu odvahu. Přece jen jdeš s kůží na trh, musíš se setkávat s odlišnými názory a kritikou. Proto je určitě třeba mít nějaké to sebevědomí. Jak je na tom se sebevědomím LuxyLady2? Nebojíš se o sobě říci, že jsi pěkná holka nebo bys raději chodila kanály?
Řekla bych, že LuxyLady má sebevědomí tak v normálu. Ale Terka ho moc nemá. Je zvláštní, jak si každý myslí, že jsem sebevědomá holka, která se ničeho nebojí. Přitom mám z většiny věcí strach, nevěřím si, vidím na sobě samé nedokonalosti a vždy si říkám, že bych chtěla být hezká jako tamta (myšleno nějaká holka na insta nebo na ulici). Ale jak jsem starší, snažím se mít ráda samu sebe a nebýt k sobě tak kritická. Ono také pomáhá se obklopit lidmi, kteří mi věří a vidí mě v dobrém světle.

9.Bylo období, kdy jsi mazala komentáře nebo si dávala moderované diskuze. Mažeš ještě v současné době nějaké kritické komentáře? Pokud tvé video má trošku více špatných ohlasů, jak to bereš?
Upřímně, měla jsem té negativy plné zuby. Chápu, že se to někomu nelíbilo, ale byl to můj prostor, moje rozhodnutí. A jsem za to strašně ráda. A samozřejmě, pokud má video nějaké horší ohlasy, vždy mě to raní. Vždy tak sedím, koukám na ten monitor a říkám si, proč já to vůbec dělám. Proč tím trávím čas, když se jim to pak stejně nelíbí a vždy si něco najdou. Holt někdy jsou to ošklivé stavy.

10.A na závěr klasická otázka: Kde se vidíš za pár let, myslíš, že i nadále se budeš věnovat youtube? Máš nějaký svůj cíl na youtube?
Zda budu dál pokračovat na YT vůbec nevím. Nechávám to samovolně plynout a uvidíme, co z toho bude J. Poslední dobou mě hodně baví natáčet vlogy, tak uvidíme, kam to povede. Nicméně můj plán na další dva roky je jasný - dokončit školu, zlepšit se a vzdělávat se v práci a cestovat, hodně.


Tak tohle byl rozhovor s milou Terezkou. A co ty, sleduješ tuto youtuberku?

Žádné komentáře:

Okomentovat