úterý 6. června 2017

Originální e-shop www.milkshake.sk, na kterém není nuda!

Kvalitních e-shopů je na česko-slovenské scéně nedostatek. Neustále okolo nás běhají šunty z Číny a na poctivou práci se zapomíná. Proto jsem vždy ráda, když objevím e-shop, který skutečně stojí za povšimnutí. Řeč je o slovenském e-shopu www.milkshake.sk.

Pár slov o značce: "Milkshake by Urban republic je módna značka, ktorá bola vytvorená energickým tímom mladých dizajnérov, ktorých vášňou je zmysel pre detail. Značka bola ocenená na mnohých módnych akciách v Poľsku i v zahraničí. V Kórei na Fashion Week alebo na módnom obchodnom Wolves Summit. Na základe svojich skúseností, sa tím dizajnérov inšpiroval a prostredníctvom oblečenia vytvorili svoju vlastnú realitu pre neopakovateľný pocit jednotlivca."

Internetový obchod nese heslo: "Life is too short to wear boring clothes" (život je příliš krátký na to nosit nudné oblečení) a této filozofie se také drží. V jejich sortimentu najdeš skutečně originální kousky. V kamenných obchodech bývají mnohdy pouze trendové záležitosti. Když frčí volánky, květinové vzory a krajka, je prakticky nemožné v obchodech objevit něco jiného. Tento e-shop se nenechal strhnout davem!

Také tě nebaví potkávat na ulici lidi, kteří mají na sobě to samé jako ty? Na různých speciálních příležitostech to nemusí být zrovna příjemné. Navíc mi občas přijde, že dnešní dívky jsou jak přes kopírák. E-shop www.milkshake.sk nabízí oblečení, které jinde neseženeš. Zazáříš, oslníš a zaujmeš!

"Všetky produkty, ktoré Vám predstavujeme, sa vyznačujú dôrazom na detail, ako aj na funkcionalizmus. Pridanie do každej veci trochu svojho srdca a vášeň pre cestovanie vytvorili rad odevov, ktoré vás zavedú do čarovných kultúr a miest, bez toho, aby ste museli opustiť domov."

U každého oděvu jde na první pohled poznat kvalitní zpracování a smysl pro detail. Každičký kousek je dopodrobna promyšlen a ví, jaký má úkol. Ačkoliv se mnohdy jedná až o extravaganci, není to nic přeplácaného nebo překombinovaného. Stále zůstáváme u čisté krásy!



Například tato mikina je řádným příkladem mých slov. Na první pohled obyčejná šedá mikina, která se dá snadno dokombinovat do jakéhokoliv outfitu. Na druhé straně zde můžeme vidět zajímavý, hravý detail v podobě většího límce s motivem melounů. Neotřelé a zábavné.


Já osobně jsem příznivce minimalismu. Mám ráda jednoduché čisté linie, ale zároveň nemám ráda nudu. Jestli jsem se do nějakého kousku z e-shopu zamilovala, pak to jsou tyto šaty v mé oblíbené starorůžové barvě. Jejich zajímavý střih mě okouzlil. Navíc jsou k dostání i ve světle modrém provedení. Vhodné na speciální příležitosti i každodenní nošení. Jsou sexy a při tom nic neodhalují. Délka šat nepobuřuje a střih sedne každé postavě.



Jak vidíš, na jedné straně máme květinové vzory a jednoduchý střih šatů, na straně druhé je jednobarevná mikina se zajímavým/neobvyklým střihem. Jedná se tedy o zajímavé kousky, které zůstávají nohama na zemi. Nejsou přeplácané a jsou vkusné.



Další kousek z e-shopu, který mě na první pohled zaujal, jsou tyto černé šaty. Black little dress by měla mít každá žena ve svém šatníku. Tyto jsou volnějšího střihu, tudíž ideální na léto. Jsou vzdušné a díky hlubokému výstřihu na zádech taktéž zajímavé. Není to nuda.



A nemůžu opomenout ani tyto krásné růžovky. Jak jsem již avizovala - tuto barvu naprosto zbožňuji! Dlouhé šaty jsou hitem letošního léta. Ovšem konkrétně tyto se dají dokombinovat tak, že budou vhodné i na speciální příležitosti, nejen na procházku po pláži.

Nyní jsem ti ve stručnosti představila e-shop a jako příklad uvedla některé z kusů oblečení, které mě zaujaly. Zbytek je již na tobě. Zaujala tě tato značka? Podívej se na jejich webové stránky, třeba se tam zamiluješ…

Žádné komentáře:

Okomentovat