neděle 25. června 2017

RECENZE Sada kompletní péče pro citlivou pleť FOR LIFE & MADAGA (2. část)

V minulých dvou recenzích jsem testovala produkty ze sady kompletní péče pro suchou pleť od značky FOR LIFE & MADAGA (http://ladyvanilka.blog.cz/1704/recenze-sada-kompletni-pece-for-life-madaga). A v dnešním článku se opět kouknu na zoubek další sadě. Tentokrát je určena pro citlivou pleť, což je moje kategorie pleti. Jedná se o produkty z e-shopu www.forlifemadaga.com.

Sada obsahuje:
- Lanomed krém na citlivou pleť (50ml)
- Lanomed mast na citlivou pokožku (18ml)
- Čisticí lotion Dermaclinic (200ml)
- Pleťové tonikum Dermaclinic (200ml)
- PP taška malá - průhledná se zlatavým logem FOR LIFE & MADAGA
- Oční krém Dermaclinic (2ml)

Sada stojí 1 151Kč, což mi za takové množství kvalitních produktů nepřijde vůbec příliš. Určitě bych ji mohla doporučit i jako dárek pro tvé blízké. Jelikož dostaneš v balíčku i dárkovou taštičku, tak máš o dárek vystaráno. Navíc se v sadě nachází od každé pečující kosmetiky něco, proto si každý přijde na své a zajisté ji využije.


Čisticí lotion Dermaclinic (200ml)

Minule jsem se v článku věnovala krému a masti na citlivou pleť, dnes se jako první vrhnu na čistící lotion Dermaclinic. Je určen pro zralou (má protivráskové složení), citlivou a kuperozní pleť. Produkt se využívá k čištění/dočištění pleti.
"Aktivní látky: medilan, osmocid, biomolekulární komplex z mořské řasy, panthenol, čisticí přírodní oleje, olivový olej, zjemňující složky a polysacharidový komplex jsou zaměřeny na šetrné čištění a odlíčení obličejových a očních partií."

Aplikace je jednoduchá: Přípravek nanes pomocí kosmetického tamponu nebo konečky prstů na obličej a oční okolí, jemně masíruj cca 1 minutu. Poté opláchni.

Ano, neustále píši o tom, jak je odličování a čištění pleti důležité. I přestože se nemaluješ, je nutné každé ráno a večer zbavit pleť veškerých nečistot z ovzduší a navíc si mnohokrát za den sáhneš nevědomky na pleť špinavýma rukama. Micelární vody jsou jednou z možností, ovšem některé mají tendence vysušovat a trvá déle, než najdeš tu správnou pro tvůj typ pleti. Pokud trpíš na velmi suchou pleť, rozhodně bych ti doporučilo tento čisticí lotion.

Má konzistenci klasického čisticího mléka. Je bílý, mazlavý… Není nijak parfemovaný, tedy vhodný i pro citlivé nosánky. Nedráždí mě dokonce ani v očním okolí. Nemám s ním nejmenší problém.


Pleťové tonikum Dermaclinic (200ml)

A posledním velkým produktem je pleťové tonikum. Stejně jako předchozí produkt i tento je určen pro zralou (má protivráskové složení), citlivou a kuperozní pleť.
"Aktivní látky: osmocid, extrakt heřmánkovce nevonného, panthenol a zvláčňující složky jsou zaměřené na šetrné dočištění a stimulaci pleti."

Aplikuje se stejně jako čisticí lotion; Přípravek nanes pomocí kosmetického tamponu nebo konečky prstů na obličej a oční okolí, jemně masíruj cca 1 minutu. Poté lehce dočisti.

Konzistencí je to klasická vodička. Neobsahuje žádnou parfemaci. Dalo by se říci, že plní stejnou funkci jako již zmíněný produkt. Ovšem jedná se o jiný typ. Já osobně si nemyslím, že je nutné vlastnit oba produkty, sama si bez problému vystačím pouze s jedním. Pokud si však na takové produkty potrpíš a dopřáváš pleti tu největší péči, pak směle do nich. U ostatních záleží čistě na preferencích. Já bych si vybrala spíše čisticí lotion právě z důvodů velmi suché pleti.



Ještě se v sadě nacházel vzorek očního krému, který jsem zatím nezkusila, ale chystám se na to a dám ti případně vědět.

Žádné komentáře:

Okomentovat