čtvrtek 7. února 2019

RECENZE Freeman čistící maska do sprchy

Kosmetická značka Freeman se vyznačuje výtečnou kvalitou za ještě výtečnější ceny. Je to kosmetika cenově dostupná, a přesto se dá srovnat s high-end profesionálními produkty. Osobně je mi velmi sympatické, že má ve své filosofii to, že vychází z přírody.

Beauty-Infusion-Sea-Kelp-Probiotics-cistici-maska-do-sprchy



Freeman Beauty Infusion Sea Kelp + Probiotics čisticí maska do sprchy je ideální pro lidi, kteří nemají času nazbyt a zvládají více věcí najednou - ideální. Já si tento produkt začala užívat při mých relaxačních večerních koupelích. Nanesu na obličej a užívám si chvilku sama pro sebe. Rozhodně mohu doporučit, jelikož tohle není balzám pouze pro tvou pleť, ale pro celičkou dušičku!

Balení má 118 ml a stojí 229 Kč. Dle mého názoru je to výtečná cena za kvalitu, které se ti dostane. Maska by měla především rozjasňovat, obnovovat rovnováhu a omlazovat pokožku. Doporučila bych ji všem věkovým kategoriím, i zralejší pleti. Obsahuje totiž inovativní čistící formuli, která je posílena o probiotika, která pomáhají předcházet vráskám. Benefitem této masky je, že je bez parabenů, sulfátů, ftalátů, minerálních olejů a není testována na zvířatech.

Použití: Nanes na suchý obličej a krk před sprchováním, vyhýbej se ale kontaktu s očima a vlasům. Dále nech působit cca 5 - 10 minut, jemně masíruj obličej a opláchni. Masku samozřejmě můžeš používat i běžně, nejen při sprchování.
Maska by měla mít "vůni" mořských řas. Parfemace je to velmi jemná. Nijak tě nebude dráždit ani u očního okolí. Obecně nemám ráda příliš parfemované produkty na obličeji. S tímto jsem neměla žádný problém.

Beauty-Infusion-Sea-Kelp-Probiotics-cistici-maska-do-sprchy

Produkt je ve formě gelu, který na pleti příjemně chladí. Zároveň obsahuje miniaturní částečky, které pleť čistí a peelingují. Peeling jednou za čas (ideálně jednou týdně až jednou za dva týdny) je rozhodně důležitý. Zbavuješ pokožku nečistot a odumřelých buněk. Mám velmi citlivou pleť, která nesnese jen tak ledajaký peeling. Tento je naštěstí velmi jemný a šetrný. Částečky nejsou nijak agresivní, proto se toho nemusíš bát.

Po aplikaci je pleť extrémně jemná a hebká na dotek. Přirovnala bych ji k "dětské prdýlce". Také jsem si po pár použitích všimla, že pleť je vypnutější a pružnější. Ačkoliv to ve svém věku 22 let ještě nepotřebuji, je to báječná prevence ke vzniku vrásek. Díky peelingu mohu bez problému používat make-up, aniž by mi zvýrazňoval suchá místa/šupinky na tváři (žádné totiž nyní nemám). Určitě jsem moc spokojená a masku mohu doporučit. Seženeš ji na Notino.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat