úterý 7. března 2017

Co potřebuji v kabelce?!

Ano, v kabelce nosím mobil, sluchátka, peněženku, kapesníčky a spoustu dalších věcí, bez kterých se neobejdu. Tento článek však zaměřím čistě na kosmetické produkty, které mám ráda vždy u sebe, jsem s nimi spokojená a mohla bych ti je také doporučit.

Bath & Body Works PocketBac antibakteriální gel na ruce

V první řadě v mé kabelce nesmí chybět antibakteriální gel. Často cestuji hromadnou veřejnou dopravou a nyní v období zákeřných nemocí, je tohle pro mě žádoucí (už kvůli oslabené imunitě). Antibakteriální gely od značky Bath & Body Works si nemohu vynachválit. Vyzkoušela jsem již spousty druhů. Mé ruce nedráždí, nádherně voní a hlavně splňují, co slibují. Gely mají 29ml a na Notino stojí 74Kč.



Bioderma Atoderm krém na ruce pro velmi suchou citlivou a atopickou pokožku

Dlouho jsem v kabelce nosila krém na ruce značky EOS, ten mi již bohužel došel a já pokukovala očkem po novém. Ano, krém od EOSU byl vynikající a mohla bych jej s klidným srdcem doporučit. Ovšem nyní po zimě jsou mé ruce extrémně vysušené a potřebují zvýšenou péči (navíc jsem potřebovala i změnu, ráda zkouším nové věci). Vyzkoušela jsem tento krém od Biodermy. S Biodermou mám jen dobré zkušenosti, proto jsem na tenhle krém spoléhala. A nezklamal mě! Nádherně ruce hydratuje, zvláčňuje, zjemňuje a chrání před popraskáním od mrazu. Ale pozor! Tohle není hydratace, která trvá chvíli, trvá skutečně celý den. Parfemace je pouze lehká a příjemná. Krém má 50ml (je tedy malý akorát do kabelky) a stojí 95Kč.

Labello Classic Care balzám na rty

Staré dobré Labello - to nikdy nezklame. Mnohokrát jsem ti již ukazovala, že po kabelkách nosím balzámy EOS, abych se však neustále neopakovala, rozhodla jsem se zmínit i další můj oblíbený balzám na rty. A ano, je to naprostá klasika! Tohle Labello je bezbarvé (tudíž nepotřebuješ zrcádko k aplikaci), je bez parfemace (neočuchá se ti a nezprotiví) a zastane svou službu! Rty nádherně hydratuje a zvláčňuje. Jsou poté "k nakousnutí". Pokud hledáš něco, co ti pomůže v momentě, kdy máš maximálně popraskané a bolavé rty… tohle je dle mého názoru správná volba. Má 4,8g a stojí 46Kč.

Dermacol Black Sensation Matt Black tužka na oči

Černá tužka na spodní vodní lince je pro mě charakteristická. Většinou je to jeden z těch kroků, které při líčení nevynechávám. Zvýrazní mé oči, dodá jim život a šmrnc. Ano, černá tužka na vodní lince zmenšuje oči, ale to si já naštěstí mohu dovolit. Vyzkoušela jsem již spoustu tužek a momentálně testuji tuto od Dermacolu. Jedná se o dlouhotrvající černou tužku, která je navíc voděodolná. Nepotřebujete k jejímu ořezání ořezávátko (sama se vysunuje), tudíž je vhodná právě do kabelky. Navíc ji mohou používat i nositelky kontaktních čoček, což já jsem. Kde začít? Tužka je krásně černo-černá. Perfektně maluje, aplikace je bezproblémová. Vodní linka si žádá voděodolnou tužku, ale uspěla tato? Většina tužek pouze slibují, ale skutek utek. Tato dá dobrých pár hodin. Nevydrží po celý den (navíc když mi vlivem čoček oči často slzí), ale to bych asi chtěla příliš. Já jsem spokojená, ačkoliv by výdrž mohla být i lepší. Stojí 94Kč.

MAC Cremesheen Lipstick rtěnka

Rtěnku mám v odstínu: Creme Cup. Je to velmi neutrální (nude) odstín vhodný pro všechny příležitosti. Z počátku jsem nadávala na výdrž rtěnky. Přece jen… stojí 575Kč - za ty peníze bych požadovala ten nejvyšší luxus. Ovšem v zimě musím uznat, že je na nošení maximálně komfortní a její nedostatky ji odpouštím! Rty hydratuje, nevysušuje, nezvýrazňuje šupinky, v mrazech mi na rtech nevadí, naopak mám pocit, že mé rty jsou chráněny. Funguje zároveň jako balzám, který mé rty dělá krásnější. Momentálně po kabelce nenosím jinou!

Žádné komentáře:

Okomentovat