pondělí 13. března 2017

RECENZE lak Essie z e-shopu Glamot.cz!

Dostala jsem možnost objednat si jeden produkt z e-shopu www.glamot.cz (pro Slovensko www.glamot.sk). V jejich sortimentu nalezneš populární značky, jako je Weleda, Tangle Teezer, Revlon, Esté Lauder, Clarins, Clinique a mnoho dalších. Mě osobně nejvíce zaujala kategorie Essie (gelové laky na nehty).

Kdo by neznal laky značky Essie? Svými jedinečnými barvami jsou populární na celém světě. To spektrum, které nabízí, oslní snad každou ženu! Pro mě, jakož to nehtového maniaka, je tohle ráj! Jelikož si dělám už jedině gel lak, objednala jsem si Essie Gel Nail Color gel lak na nehty. Objednávka byla bezproblémová a balíček jsem měla doma vcukuletu. Nečekala jsem až takovou rychlost!

Laky jsou potřeba samozřejmě zapéct ve speciální lampě na tvorbu gelových nehtů. Na e-shopu si můžeš zakoupit také base coat (spodní vrstva) a top coat (vrchní vrstva) této značky. Laky mají 12,5ml (což je klasická gramáž)a stojí 699Kč. Překvapilo mě, že lahvička od laku je keramická, což působí opravdu luxusně a unikátně!



Mně osobně nejvíce okouzlil odstín: HIGH CLASS AFF. To je nádherná lososová barvička. Není ani příliš oranžová, ani příliš růžová - zkrátka něco mezi. Není to barva nijak výrazná, která by na nehty přitahovala příliš pozornosti. Takové barvy já nosím dennodenně, na nějaké výraznější si troufnu pouze na speciální příležitosti. Zároveň ve mně tato barva evokuje jaro a léto. Taková svěží veselá barvička - žádná nuda, ale žádný cirkus.


Kartáček je tenký a spíše delší. Precizně se s ním dá nehty nalakovat. Lak kryje již v první vrstvě, což je u takto světlého laku (a zrovna této barvy) vzácnost. U některých gel laků mám problém v tom, že jsou příliš tekuté a z nehtu mi stékají dříve, než je stihnu zapéct. U tohoto jsem tento problém neměla. Aplikovala jsem jednu vrstvu a nechala na 30 sekund zapéct a poté proces opakovala ještě jednou. Bohužel však to nestačilo. V lampě jsem je nakonec nechala 3minuty. To už pak byly tvrdě zapečené.

Použití mají popsáno na e-shopu:
1. Na suchý, očistěný, zapilovaný nehet naneste PREP & POST CLEANCER
2. Aplikujte slabou vrstvu ESSIE GEL BASE COAT - dejte na 30 vteřin do Essie LED Lampy vytvrdit
3. Aplikujte slabou vrstvu ESSIE GEL COLOR dle výběru - dejte na 30 vteřin do Essie LED Lampy vytvrdit
4. Aplikujte slabou vrstvu ESSIE GEL COLOR dle výberu - dejte na 30 vteřin do Essie LED Lampy vytvrdit
5. Aplikujte slabou vrstvu ESSIE TOP COAT / MATTE COAT - dejte na 60 vteřin do Essie LED Lampy vytvrdit
6. Opatrně setřete výpotek na povrchu nehtu PREP & POST CLEANCER
7. Závěrem aplikujte APRICOT CUTICLE OIL na kůžičky a celý nehet.


Lak mi bez problému vydržel 2 týdny. Poté mi nehty začaly odrůstat a už to nevypadalo dobře, nicméně to není chyba laku. Ano, lak je sice z dražší cenové kategorie, ale pokud si na nehty potrpíte tak jako já, jděte do toho! Už kvůli těm bezkonkurenčním a unikátním barvám.

Žádné komentáře:

Okomentovat