pondělí 20. března 2017

RECENZE tělová kosmetika značky Ziaja

Značku Ziaja jsem si za posledních pár let velmi oblíbila. Je to kosmetika kvalitní, povětšinou mi maximálně vyhovuje, ještě nikdy mě nezklamala, a přesto jsou jejich produkty velmi levné a snadno dostupné. Doma se mi nastřádalo pár produktů na tělo, které bych ráda zrecenzovala v tomto článku.

Ziaja Kašmír dárková sada

Jejich dárkové sady přímo zbožňuji. Vypadají na první pohled skvěle, balení jsou minimalistická a jednoduše krásná, cena je velmi příznivá a neobsahují nic zbytečného - jen to nejlepší. Určitě vhodný dárek pro maminku, babičku, sestru nebo kamarádku. Konkrétně tato sada obsahuje tělové mléko (400ml) a sprchový krém (500ml).


Tělové mléko obsahuje 400ml, což je pěkně velká lahvička, která mi vydrží na dlouhou dobu (palec hore za to). Balení má praktickou pumpičku, s kterou se snadno manipuluje. V momentě, kdy otočíš lehce doprava, pumpičku uvolníš a po zmáčknutí ti vyteče tělové mléko. Pokud jí otočíš doleva, pak ji uzamkneš. Proto vhodné na cestování!
Krémové tělové mléko obsahuje proteiny kašmíru a bambucké máslo, které má příznivé účinky na suchou pokožku. "Snižuje nadměrnou drsnost a vysušení pokožky. Účinně hydratuje, vyhlazuje a zpružňuje pokožku. Zanechává pokožku hebkou a vláčnou na dotek."
Mléko je bez parfemace. Je skutečně jak našlehané, pěnové, krémové… konzistence tedy velmi příjemná. Rychlostí blesku se vstřebává a nezanechává mastný filtr na pokožce. Má pokožka je poté k pohlazení - ano, tak heboučká a jemňoučká. Dodá potřebnou hydrataci, tedy jsem maximálně spokojená a s tímto produktem je radost se mazat po každé sprše.
"Účinnost prokázaná již po první aplikaci.
Zvýšení hydratace o 42%."



Sprchový krém má 500ml, což je opravdu maxi balení a rozhodně se neztratí v žádné domácnosti. Dá se použít i jako pěna, ačkoliv pěna nevydrží příliš dlouho. Mýdlo opět obsahuje proteiny kašmíru a glycerin.
Vůni bych jen těžce popisovala, proto si vypůjčím popisek ze stránek www.ruzova10.cz: "Jemná, pudrovo-sladká vůně v kompozici s olejem ylang ylang, směsí pižma, vanilky a cedrových tónů." Vůně je to příjemná, velmi jemná.
Co více říci o sprcháči? Mou pokožku nevysušuje, zanechává ji jemnou a vláčnou. A dokonce jsem cítila onu vůni na své kůži ještě dlouho poté.


Ziaja Ceramidy vyhlazující tělové mléko (400ml)

Objednala jsem si ještě jedno tělové mléko. Tohle obsahuje ceramidy 1,3,6 a bambucké máslo vhodné na pokožku suchou a citlivou. "Zlepšuje ochrannou funkci pokožky. Obnovuje přirozenou lipidovou vrstvu. Chrání pokožku, zejména suchou, drsnou a citlivou. Zabraňuje dehydrataci a vysoušení pokožky."

"Účinnost prokázaná již po první aplikaci.
Zvýšení hydratace o 31%."

Tělové mléko je bez parfemace, pouze cítím jemnou vůni klasického krému. Konzistence je opět jakoby "našlehaná", což jsem si velmi oblíbila. Balení i vlastnosti tělového mléka jsou totožné s již výše zmíněným mlékem, proto netřeba se více rozepisovat. Prakticky nevidím rozdíl.


Ziaja Antiperspirat Blocker (60ml)

Ráda bych tě upozornila, že na e-shopu www.ruzova10.cz probíhá akce 1+1 zdarma, což se určitě vyplatí. Za oba deodoranty zaplatíš 49Kč, což je neskutečně úžasná cena.

Deodorant neobsahuje parabeny, alkohol ani konzervanty. Je bez parfemace. Nanášíš jej pomocí roll-on systému, což mi maximálně vyhovuje. Nanese potřebné množství, v podpaží neštípe, nedráždí mou citlivou pokožku a na oblečení nevytváří bílé fleky.

Nejedná se o antiperspirant, ale o pouhý deodorant, proto vás nezbaví pocení, pouze zamaskuje nepříjemný zápach. Tuto činnost splňuje na jedničku. Navíc se po celém dni s ním cítím svěže, nikoliv nepříjemně. Je to mé již několikáté balení, což svědčí o tom, že jsem spokojená. Ačkoliv věřím, že jsou na trhu i lepší pomocníčci při pocení.


Žádné komentáře:

Okomentovat