neděle 26. března 2017

NÁKUPY produkty od L´Oréal Paris

V tomto článku ti ukážu produkty od značky L´Oréal Paris, které se nově nacházejí v mé kosmetické sbírce. Objednávku kosmetiky jsem provedla na e-shopu: www.parfemy-elnino.cz.




L´Oréal Paris Skin Perfection

Jako první tu mám micelární gel, který má 125ml a stojí 134Kč. Je určen na citlivou a podrážděnou pleť (pro citlivé oči). Micelární vody od L´Oréal Paris mám velmi ráda. Kupuji si je opakovaně, jelikož jsou k mé pokožce šetrné a bez problému odlíčí jakýkoliv make-up. Tentokrát jsem chtěla zkusit něco nového, a to sice micelárku ve formě gelu.

Gel je bez parfemace a je hypoalergenní. Konzistence je překvapivě velmi klouzavá, klasický gel. Aplikace je tedy příjemná. Nedráždí mě ani v okolí očí a bez problému odlíčil i voděodolnou řasenku. Na gelech oceňuji především to, že mou pokožku nevysušují. Naopak mám pocit, že poté působí svěže a nepotřebuje zachraňovat extrémně hydratačním krémem.

Já jsem spokojená a navíc tohle malé praktické balení je ideální na cestování.

L´Oréal Paris Age Specialist 45+

Když máma viděla, že si objednávám od této značky nějaké produkty, nezapomněla mi připomenout, že jí dochází noční krém. Právě značka L´Oréal Paris patří v naší rodině mezi ty nejoblíbenější, co se týče krémů a odličovačů. Zkušenosti již měla s jejich denním krémem a byla velmi spokojená, proto jsem ji objednala jeden noční.

Krém má 50ml a stojí 195Kč. Je určen pro všechny typy pleti a slibuje následující: "Regeneruje pokožku a redukuje výskyt vrásek. Pleť je opět hladší, jemnější a pružná. Po jednom týdnu pleť opět získá svou pevnost a je více elastická." Na krabičce od krému si pak můžeš přečíst různé statistiky, kolika ženám krém vyhovoval a zafungoval.

Máma krém používá již 3 týdny a nemůže si ho vynachválit. Je bez parfemace (pouze taková jemňoučká vůně, po nanesení nejde vůbec cítit). Konzistencí je hodně hutný. Dodává tedy velkou dávku hydratace. Pleť je poté vyživená a působí na první pohled svěže a vitálně. L´Oréal opět nezklamal!

Krém seženeš v různých verzích, pro různé typy pleti, pro různé věkové kategorie a samozřejmě denní a noční. Jako pěkný dárek mi přijdou praktické sady, kde je více produktů.

L´Oréal Paris Glam Bronze

Tato minipaletka bronzeru a rozjasňovače má 9g a stojí 211Kč. Je v dostání ve dvou odstínech, já konkrétně mám odstín 101 (ten světlejší). Pod patrem se stíny se nachází malá skrýš pro štěteček. Ten je syntetický, poměrně jemný a v případě nouze se dá určitě použít. Já osobně dávám přednost mým štětcům, které používám dlouhodobě a jsem s nimi spokojená.

Jelikož jsem tento produkt objednávala na internetu, bohužel se na něm podepsala cesta. Přišel mi s rozbitým uzavíráním. Naštěstí je tam nálepka s číslem odstínu, která produkt drží uzavřený a nakonec se to nejeví jako takový problém.

Na první pohled vypadá konturovací pudr jako matný, ovšem obsahuje malé (skoro neviditelné) třpytečky. Je poměrně dobře pigmentovaný. U těchto produktů však ani nežádám, aby byly mega pigmentované, jelikož by se to s nimi poté dalo lehce přehnat. Tohle je taková ideálka. Trošku mě mrzí, že odstín není studenější, což by mě osobně sedělo více. Je to taková neutrální hnědá (možná spíše do tepla/do oranžova). Pěkně se blendí a zapracovává do pleti.

Rozjasňovač je méně pigmentovaný, takže nic pro lidi, kteří touží být jako "diskokoule". Mně osobně to stačí. Obsahuje malé třpytečky a lehký shimer. Odstín je spíše do zlata. K opálené pleti bude vypadat božsky!

A verdikt? Pro bledulky s růžovým podtónem to určitě není. Pro neutrální a teplé typy určitě ano. Kvalitou je na tom průměrně.

L´Oréal Paris Super Liner Ultra Precision

A posledním produktem je tato tekutá linka. Má 6ml a stojí 122Kč. Co mě velmi zaujalo, je aplikátor. Nejsou to klasické štětinky sčesané do hrotu, ale je to taková zvláštní tenká "houbička". Ta je dostatečně na konci tenoučká, tedy se s ní dá nakreslit i tenká linka. Je pěkně ohebná a dobře se s ní manipuluje. Jediná výhrada, kterou mám, je pigmentace. Není tolik černá, jak bych si já osobně představovala.


Žádné komentáře:

Okomentovat