pondělí 13. srpna 2018

RECENZE Ziaja Kozí mléko krém a sérum

Ziaja zasílala bloggerkám na testování nádherné PR balíčky s jejich produkty z řady Kozí mléko. V tomto článku se podíváme na zoubek krému a séru na pleť.



Ziaja Kozí mléko Vyhlazující denní krém

Krém má 50 ml a stojí 119 Kč. Cena je velmi příznivá, ale to je u lidové značky Ziaja naprostá klasika. Balení je ve znamení minimalismu. Design je jednoduchý a elegantní. Navíc je to balení malé, tedy skladné a vhodné na cestování. Obsahuje praktickou pumpičku, s kterou se snadno manipuluje.

Parfemace je velmi lehká. Voní jako klasický krém a jako další produkty z řady Kozí mléko.


Měl by to být velmi jemný pleťový krém lehké konzistence inspirovaný péčí K-beauty. Na léto rozhodně oceníš SPF 15. Ano, krém je skutečně lehký, ovšem velmi velmi mastný. Pod pojmem "lehký" jsem si představovala nadýchanější/našlehanou či gelovou konzistenci. Mastnost krému má za důsledek to, že sice hodně hydratuje velmi suchou pokožku, ale pomaleji se vstřebává.

Poměrně dost se mi osvědčil jako báze pod make-up na velmi suchou pleť. Majitelky suché pleti znají ten pocit, když si nanesou make-up a začnou se jim tvořit šupinky na suchých místech. Tento krém je na tolik mastný, že se šupinek nedočkáš. Naopak si make-up hezky sedne, přilepí se a poté je potřeba jej pořádně zapudrovat, aby držel. Obávám se, že u mastné pleti by stékal z obličeje.


Účinky:
- Zaručuje efekt saténové hladkosti. Ano, skutečně je poté pleť jemná a hebká na dotek.
- Intenzivně hydratuje a vyhlazuje epidermis. Hydratace je ti na 100 % zaručena!
- Chrání před UV zářením, pylem a prachem.
- Navrací pokožce pružnost. Rozhodně je vhodný i pro zralejší pleť, která postrádá vitalitu, potřebuje vyhladit a navrátit elasticitu pleti.
- Účinně zklidňuje podráždění. Například po opalování je velmi příjemné jej aplikovat.
- Na pokožce zanechává příjemný pocit svěžesti.

Pokud máš velmi suchou pleť a sháníš mastnější krém, který ji pořádně zhydratuje, pak tohle je to, co hledáš.



Ziaja Kozí mléko Vyhlazující pleťové sérum

Sérum ze stejné řady má opět 50 ml a stojí 129 Kč. Tohle malinkaté balení je vskutku ideální na cestování nyní o prázdninách. V cestovní tašce ti nezabere mnoho místa, ale zároveň to není jen "vzoreček", který bys rychle vypotřebovala. Ideálka.


Je vždycky dobré používat krém a sérum, které jsou ze stejné řady, aby k sobě ladily a doplňovaly se. Efekt produktů se zdvojnásobí! Sérum má totožnou jemnou vůni jako krém výše zmíněný.

Pleťové sérum je inspirované péčí K-beauty. Obsahuje aktivátor syntézy kolagenu. Je vhodný také pro zralejší pleť, která potřebuje vypnout vrásky a navrátit pleti pružnost a vitalitu. Zejména bych jej pak doporučila velmi suché pleti, která potřebuje zvýšenou dávku hydratace.

Sérum má konzistenci na pomezí krému a gelu. Není čirý, jak tomu u jiných sér bývá. V létě na pleti příjemně chladí, což je efekt, který si užívám. Na rozdíl od krému se rychleji vstřebává, ačkoliv je stále velmi mastné a hydratační.


Účinky:
- Vyhlazuje a zmenšuje nerovnost pokožky.
- Navrací mladistvou pružnost.
- Aktivně hydratuje epidermis.
- Snižuje viditelné známky únavy.

Abych pravdu řekla, tak si na séra příliš nepotrpím. Většinou používám jen krém. Na noc jsem se proto přímo musela nutit, abych si pod krém dala ještě tohle sérum. Poté jsem zjistila, že je to zbytečné, jelikož sérum bez problému zastane i funkci krému. Není potřeba mít oba produkty. Záleží už jen na tobě, čemu dáš přednost. Osobně bych se překvapivě přikláněla k tomuto produktu, jelikož je o malinko méně mastný a rychleji se vstřebává.

Žádné komentáře:

Okomentovat