čtvrtek 16. listopadu 2017

Motivační diář 2018!

S motivačními diáři jakoby se roztrhl pytel. A je to skvělá zpráva! Miluji diáře, ráda si organizuji své dny. Když diář nemám náhodou po ruce, přijdu si jako bez paměti. Spoléhám na něj a píši si do něj úplně ale úplně všechno!



Na trhu se nachází spousty nejrůznějších designů, takže si skutečně vybere každý. Tento má velmi decentní a elegantní design. Není to nic přeplácaného nebo infantilního. Doporučila bych jej všem věkovým kategoriím a mužům i ženám. Diář má klasickou střední velikost, která se vleze do každé kabelky. Není příliš velký nebo těžký, ale rozhodně ani malinkatý - místa na psaní poznámek je v něm dost! Samozřejmě nechybí ani záložka v podobě stužky, která je ryze praktická a bez ní by to nešlo.


Jelikož se jedná o MOTIVAČNÍ diář, hned na úvod tě uvítá pár pozitivních textů ze života. Tyto textíky, citáty a motta já naprosto miluji! Vyhledávám je a ráda si je čtu, abych se trošku motivovala do života. Navíc jsou moc pěkně designově zpracované. Na začátku každého měsíce tě přivátá jeden.


Nezapomeň vyplnit své osobní údaje, kdybys náhodou diář ztratila, tak aby nálezce snadno našel majitele! Oceňují také stručný návod, jak diář používat. Autoři srozumitelně vysvětlují jednotlivé sekce pro psaní. Celým tímto diářem tě budou provádět jednotlivé úlohy vedoucí k motivaci, například sepiš seznam úspěchů, 101 cílů… na začátku každého měsíce dostaneš nějaký malý úkol.


V diáři nechybí seznam státních svátků, což je velmi praktické, termíny jednotlivých prázdnin, roční plánovač a kalendář mužských i ženských jmen.

Naprosto nechápu, jak se výrobcům podařilo narvat tolik věcí do jednoho diáře! Je to naprosto skvělé, jelikož mi v něm nic nechybí. Na začátku měsíce jsou všechny dny přehledně v podobě čtverečků. Do těchto čtverečků si já osobně sepisuji moje aktivity (cvičení, sport, procházky) a mám tak na očích, jak moc času věnuji v tomto měsíci pohybu. Klasická dvoustránka pak ukazuje vždy jeden týden - máš zde prostor pro záměr týdne, nový zvyk, 3 nejdůležitější úkoly, "dnes děkuji za…" a prostor na vypsání toho, za co jsi tento týden vděčná. Na konci měsíce vždy tohle období zhodnotíš (co se ti podařilo za uplynulý měsíc, co chceš příští měsíc zlepšit a podobně…).


Na konci diáře se nachází až 20 stránek pro tvé poznámky, 4 stránky pro nápady a inspirace, 4 stránky pro seznam citátů (to je něco pro mě), vybuduješ si sebevědomí na stránkách s názvem "Moje nejlepší já", můžeš si zapsat nejdůležitější data (například narozeniny svých blízkých) a ve volné chvíli si můžete vybarvit dvoustránku antistresových omalovánek, což je skvělý nápad!


Co více říci? Nemohu vypsat vše, co se v diáři nachází, jelikož bychom tady byli týden… ovšem musím uznat, že je diář skutečně nadupaný. Nic mu nechybí a nic v něm nepřebývá. Opravdu tleskám autorům, protože tohle se jim povedlo!

Objednávej: https://www.vesele-veci.sk/motivacny-kalendar-diar/motivacni-diar-cz-2018.html

Žádné komentáře:

Okomentovat