čtvrtek 9. listopadu 2017

Školní motivační diář 2017/2018

Školní diář je mou nutností. Studuji vysokou školu, proto se musím snadno orientovat v deadlinech seminárních prací, kdy mám jaké ústní zkoušky a testy a podobně.



V případě, že si koupím klasický diář, nastává problém na konci roku, kdy si nemohu zapisovat termíny zkoušek na další rok, jelikož ještě nemám nový diář. Diář pro školáky je ideální možností, jak si zorganizovat studentský život.
Tento diář je ve slovenštině (nutno podotknout), ale to mi nebrání jej zrecenzovat. Má klasickou velikost (menší A5), která se vleze do každé kabelky. Není příliš těžký a nezabírá mnoho místa. Na druhou stranu není ani malinký, tudíž se do něj vleze spousta informací. Samozřejmě mu nechybí ani praktická záložka v podobě stužky.

Na trhu najdeš hromadu diářů nejrůznějších designů. Většina z nich je až infantilní, samá růžová barvička a kytičky a srdíčka… mě se tyto tématiky líbí, ovšem naprosto chápu, že někdo shání i diář s decentním vzhledem. A tohle je právě on! Není to nic přeplácaného a navíc je rozhodně unisex (vhodný pro chlapce i dívky).


Hned na začátku diáře na tebe vykoukne místo pro tvůj rozvrh hodin a dále pokračujeme místem pro vyplnění osobních údajů. Pokud diář někde necháš, nálezce bude vědět, komu patří. Moc pěkně je udělaný přehled prázdnin na tento školní rok, což ocení ne jeden žáček. Dále je tam přehledně rok 2017 a 2018 a roční plánovač. Jelikož se jedná o motivační diář, budou tě jím provádět všelijaké úkoly a motivační texty. Jeden z prvních úkolů má název "Moje představa školního roku 2017/2018".



Já osobně jsem milovnice citátů! Ráda je sbírám a zaznamenávám si je. Je tedy skvělé, že na začátku měsíce je vždy designově propracovaná stránka s nějakým citátem či mottem do života. Vypadá to perfektně a celému diáři dodává ten pravý šmrnc. Poté je dvoustránka v podobě čtverečků, kde vidíš přehledně celý měsíc. Já bych tuto stránku používat například na cvičení. A nechybí ani úloha měsíce! To jsou kreativní úkoly, které ti pomohou se motivovat a uvědomovat si pro život důležité skutečnosti. Na každý den je pak dostatek místa pro zapsání domácích úkolů a termínů testů.



Velmi se mi zamlouvá také to, že na konci diáře je hned několik stránek určených pro poznámky. Tam si píši dlouhodobé projekty a seminární práce. Případně, když nemám u sebe list papíru a pouze diář, jenže si potřebuji něco nutně zapsat, použiji tohle místo. Také se tam nachází mini taháčky, a to sice na angličtinu (přehledně sepsané jednotlivé časy), geometrii, matematiku, zeměpis (+ mapa Evropy) a slovenský jazyk. Na poslední dvojstraně jsou antistresové omalovánky, kdyby ses náhodou nudila ve škole, tak můžeš vymalovávat!


Ve fantazii se meze nekladou! Celý diář si můžeš personalizovat a vyzdobit podle svých představ. Součástí diáře jsou i malé samolepky, které můžeš pro jednotlivé dny použít.


Za mě je to velmi propracovaný diář, který se rozhodně povedl! Nemám jedinou výtku, není nic, co bych přidala nebo ubrala. Zkrátka jej mohu doporučit každému školáčkovi!

Objednávej: https://www.vesele-veci.sk/motivacny-kalendar-diar/skolsky-motivacny-diar-2017-2018.html


Žádné komentáře:

Okomentovat