neděle 10. června 2018

NOVINKY Renovality

E-shop www.renovality.cz ode mě již znáš. Jejich produkty jsou zkrátka úžasné! O jejich účincích se můžeš přesvědčit v mých předchozích recenzích. Momentálně značka Renovality uvedla další dvě novinky, které jsem dostala možnost otestovat. Jedná se konkrétně o choco balzám a malinový olej.

CHOCO balzám

Produkt má 50 ml a stojí 249 Kč. Za tu cenu je to opravdu velké množství, které ti dlouho vydrží. Kalíšek je plný až po okraj.



Co mě na první pohled nejvíce zaujalo, je vůně! Do té jsem se zamilovala na první přičuchnutí. Čokoládu nejím a kakao mi nevoní, ovšem tohle je tak neskutečně příjemná vůně, že jí nejde odolat. Pozor! Produkt není určen ke konzumaci, ačkoliv bych jej nejradši ochutnala. Není to taková ta chemická vůně, která je přehnaná a přeslazená, až z ní bolí hlava. Tohle je jemné, slaďoučké ale ne moc, s lehkým hořkým ocáskem jako má pravá čokoláda.

Maximálně oceňuji to, že balzám má čistě přírodní složení. Je určen jak pro dospělé, tak pro děti. Majitelky suché kůže se mohou radovat, jelikož tohle je rozhodně skvělý pomocník.


V kalíšku je produkt tuhý, ovšem jakmile jej prsty nabíráš, vlivem tělesného tepla roztává. Snadno se s ním tedy pracuje. Rozmazávat jde jedna báseň. Aplikace je velmi příjemná. Obsahuje kakaové máslo, včelí vosk, mandlový olej - a přesně tyto složky na mou velmi suchou pokožku fungují. Dokáže ji hydratovat a zvláčnit. Navíc má také regenerační účinky.

Používám jej zejména na suchá místa na loktech a kolenech - s nimi totiž jako jediný dokáže pořádně zabojovat. Spíše si jej mažu na tělo než na pleť, jelikož se bojím, že by mi parfemace v blízkosti očí mohla vadit.
Rozhodně je to produkt, který mohu doporučit. Stojí za vyzkoušení!


Malinový olej za studena lisovaný 100 ml

Další produkt je ze světa přírodních olejíčků, které jsou pro značku Renovality ikonické. Balení má 100 ml a stojí 349 Kč. Poměr cena - kvalita rozhodně super! Navíc obsahuje praktické kapátko, s kterým se snadno manipuluje a práce s ním je prostě zábava. Takové blbůstky mě baví!


"Malinový olej je vzácný, za studena lisovaný olej ze semínek malin. Obsahuje vysoký podíl vitamínu E, který působí příznivě na celkovou vitalitu pokožky." Je určen pro všechny typy pokožky, zejména pak pro tu citlivou a načervenalou. Určitě vhodný pro suchou až velmi suchou pleť. "Absorbuje část UVA a UVB záření. Částečně tak zajišťuje ochranu před slunečním zářením. Účinně regeneruje a hydratuje pleť."


Olej je určitě vhodný na každodenní používání. Aplikuji jej kapátkem ráno na tvář na vyčištěnou pleť. Dále nanáším make-up. Make-up na něm pěkně sedí a nevytváří šupinky, což je věčný problém velmi suché pleti. Má pleť je s ním po celý den krásně hydratovaná a vláčná. Na dny, kdy nejsem vyloženě na sluníčku, ale přesto se potřebuji chránit při přecházení po městě z místa na místo, je určitě vhodný.

Žádné komentáře:

Okomentovat