středa 6. června 2018

Vyhledávač nábytku, který ti pomůže!

Zařizuješ či rekonstruuješ svůj byt? Pak tu pro tebe mám skvělý tip. Ráda bych ti představila webový portál www.inhaus.cz.


Vyhledávej nábytek!

Pokud hledáš v sortimentu jednotlivých e-shopů, je to zdlouhavé a nabídka je omezená. Na tomto e-shopu najdeš nábytek a doplňky z mnoha různých e-shopů. Snadněji si tak vybereš to nejlepší z obrovské nabídky. Vše na jednom místě. Vyhledávání je přehledné, snadné a rychlé. Můžeš si zvolit vyhledávání dle cenového rozmezí, barvy či stylu.




Inspiruj se!

Hledáš inspiraci jak si zařídit své bydlení? Nemusíš už dále googlit, právě si našla studnu inspirace. Najdeš zde tisíce a tisíce různých fotografií hotových interiérů. Fotografie jsou od profesionálních designérů, architektů a výrobců nábytku či kuchyní.

A právě tuto službu jsem zde hojně využila při hledání inspirace na zařízení interiéru v naší rodinné novostavbě. Vymyslet pěknou a praktickou kuchyni pro nás byl velký boj. Nevěděli jsme, jak na to, jak začít, jak si to vůbec představujeme… Stačilo rozkliknout ikonku Kuchyně a dále si vybrat v menu barvu a styl, jaký si představujeme. Rázem se mi před očima objevila smršť různých kuchyní. Je rozhodně z čeho vybírat! A my už máme svého favorita.


Najdi si odborníky!

A v neposlední řadě je na webové stránce InHaus.cz možnost najít si odborníka. V nabídce jsou ti nejlepší profesionálové a ukázky jejich prací. Nechybí samozřejmě ani recenze, podle kterých se můžeš řídit při výběru. U každého odborníka je samozřejmě také kontakt na něj (adresa, e-mail, webová stránka).

Proč bych doporučila InHaus.cz?

Především se mi zamlouvá filosofie tohoto webu. Je to geniální nápad pro všechny, jež se zabývají designem, rekonstrukcí či tvorbou nového bydlení. Vše je na jednom místě, tudíž ti to ušetří hromadu času. Velmi oceňuji minimalistický design. Rubriky jsou přehledné a lehce se v nich zorientuješ. Návštěvník tak snadnou cestou najde to, co hledá.



Já bych na této stránce vydržela hodiny a hodiny, jelikož se zajímám zejména o dekorace do interiérů. Takové blbůstky mě baví!

Žádné komentáře:

Okomentovat