pondělí 24. července 2017

Velká letní soutěž #SummerYourself s Notinem je tady!

Jelikož dobrých zpráv není nikdy dost, rozhodla jsem tě informovat o soutěži, do které se můžeš zapojit i ty! Nejen že na Notino.cz najdeš spousty skvělých produktů za super ceny, navíc si pro své zákazníky Notino připravilo i velkou letní soutěž!

Soutěží se o zajímavé a hodnotné ceny a zapojit se může kdokoliv!


Oč se jedná? Léto je zábava a my bychom se neměly bát experimentovat. Neboj se barev, různých stylů, zkoušet nové účesy a produkty na své tělo. Vyzkoušej si look, po kterém si vždy toužila a napiš k němu své pocity. Atmosféra léta jde cítit ve vzduchu. Užívej si ji plnými doušky.

Inspirovat se můžeš zde: https://www.notino.cz/letni-liceni-2017

A co pro zapojení do soutěže musíš udělat? Dej si na svůj Instagram dva rozdílné letní looky a ukaž tak světu, že můžeš být jiná, ale jsi to pořád ty! Protože ženy mají mnoho tváří. Vytvoř obrázkovou koláž nebo carousel s více fotkami za sebou - ve fantazii se meze nekladou. Důležité je, abys k postu přidala dva hashtagy, a to sice #summeryourself a #notinocz.

Soutěž trvá do 13. srpna 2017 a na závěr Notino vybere jednoho výherce, který získá luxusní voucher na 5000Kč! No uznej sama, tuhle výhru by chtěla každá z nás! Já bych nejradši vykoupila celý jejich e-shop a dovedu si představit, jakou radost bych z takového voucheru měla. Rozhodně se zkus zapojit, protože za zkoušku nic nedáš!

A co bych ti doporučila, abys měla velkou šanci na výhru? Odvaž se! Vyjdi ze svého standardu a zaexperimentuj. Buď odvážná a neboj se i těch nejtrhlejších barev, jako je královská modrá, neonově oranžová, žlutá nebo travičkově zelená. Buď originální a mysli i na ty nejtitěrnější detaily. Co takhle doplnit svůj look o květy, zajímavou čelenku, třpytky či kamínky, které si polepíš na tvář? Nech vyniknout své "bláznivé Já".

Žádné komentáře:

Okomentovat