pondělí 10. dubna 2017

SPOTŘEBOVÁNO nejoblíbenější produkty za zimu

Jsem tady s dalším článkem - tentokrát opět spotřebováno. Tento koncept článků patří mezi mé nejoblíbenější. Ráda produkty spotřebovávám. Zároveň pokud je dopotřebuji, znamená to, že mi vyhovují a že si na ně mohu udělat názor. A právě tento názor ti povím v této recenzi.

Batiste Fragrance Cherry

Kdo by neznal tento suchý šampon? Tento konkrétně je pro objem a lesk. Jak již design balení napovídá, jedná se o třešňovou vůni, která je přímo božská. Nádherně mi po ní voní vlasy. Ačkoliv někomu by se vůně mohla zdát až přeslazená. Tato varianta Batiste je moje vůbec nejoblíbenější, ale zkušenosti mám i s jinými variantami. Co říci? Batiste mě ještě nikdy nezklamal. Zachrání tě, pokud máš vlasy mastné. Dodá vlasům strukturu (což je ideální při tvorbě účesů, pokud máš příliš jemné vlasy) i objem (existuje i speciální varianta na objem). Někdo namítá, že tento sucháč dělá bílé fleky ve vlasech, pro takové je varianta pro brunetky. Mně osobně tyto fleky nedělá, mám vlasy s podtónem do šeda, proto se nějaký ten flíček ztratí. 200ml stojí 96Kč. A existuje také menší varianta (50ml) za 74Kč - ideální do kabelky a na cestování.


Avon Naturals Body

Tělové mléka od Avonu jsem si poměrně oblíbila. Mají na výběr z mnoha vůní a já momentálně dopotřebovávám variantu s orchidejí a borůvkou, což je příjemná svěží vůně, která ve mně evokuje jaro. Tyto mléka jsou však všechny na puntík stejná, jen vůně se vždy liší. Jsou spíše řidší, rychle se vstřebávají a na nějaký čas i hydratují. Ovšem není to žádná mega velká výživa a hydratace. Znám i kvalitnější tělová mléka. Ovšem tyto mám ráda a z nějakého důvodu (možná za to mohou vůně a rychlé vstřebání) si je kupuji stále dokola. Balení má 200ml a stojí 69Kč.

Bioderma Atoderm

Nedávno jsem psala spotřebovance značky Bioderma. Bohužel se mi někam zatoulal tento balzám na rty, tak ho uvádím aspoň sem. Tento balzámek se mnou prožil celou zimu. Mohla jsem se na něj spolehnout, když jsem měla extrémně popraskané rty. Skutečně dodává hydrataci na hodně dlouhou dobu. Je bezbarvý a bez parfemace (pouze taková jemňoučká). Po rtech krásně klouže a zanechává je hebké a šťavnaté. Více od balzámu nepotřebuji. Balení má 4ml (je skutečně malinkatý) a stojí 90Kč.

EOS Vanilla Mint

A máme tady další balzám na rty. Ano, v zimě balzámy spotřebovávám jak na běžícím pásu. Tentokrát je to jeden z kategorie EOS, které patří mezi mé nejoblíbenější. A konkrétně tato varianta? Tu naprosto miluji. Na jedné straně je to sladká vanilková vůně, na druhé straně svěží mentolová, která lehce na rtech pálí. Dohromady je to neskutečné kombo! O těchto balzámech jsem mnohokrát básnila… když pomineme roztomilé a praktické balení, jsou bezbarvé, hydratují rty na pěkně dlouho, zanechávají je vyživené, zvláčněné, zjemněné a v neposlední řadě je chrání. Balení 7g je dostačující a stojí 169Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat