úterý 10. října 2017

RECENZE Minerální tonic a krém

Po delší odmlce tu mám opět něco od mé oblíbené značky pečující kosmetiky, kterou si můžeš objednat na e-shopu www.forlifemadaga.com. Tentokrát jsem vyzkoušela něco z jejich minerální kolekce, a to sice mineral tonic a mineral krém.


Mineral Tonic

S tímto tonikem jsem již měla jednou tu čest a neměla jsem s ním nejmenší problém. Lahvička s 200ml stojí 190Kč, což je příjemná cena. Je možnost si také objednat vzoreček 15ml za 35Kč. Lahvička je praktická a vydrží ti klidně půl roku - záleží na intenzitě používání.

Tonic je určen pro všechny typy pleti. Obsahuje minerály Mrtvého moře s kombinací aktivních přísad. Já jej používám na dočištění pleti. Nanesu modrou kapalinu na odličovací tampon a pleť jemně čistím, dokud nový tamponek není zcela čistý a tím pádem i má pleť. Na pleti je příjemný, nijak ji nedráždí ani nevysušuje. Navíc neobsahuje žádnou parfemaci, což oceňuji. Mohu doporučit!



Mineral Krém 24h

A jako další na řadě tu mám něco krapet zajímavějšího. Tento minerální krém má 50ml a stojí 399Kč. Opět je možnost si pořídit vzoreček 4ml za 35Kč. Musím vyzdvihnout design produktu! For life and Madaga sází na minimalismus a to se jim daří. Je to jednoduše krásné a konkrétně tato minerální sada je ozdobena detaily v tyrkysové (až do zelena) barvě.

Kromě toho má krém pumpičku, což usnadňuje manipulaci s ním. Je to hygienické a pumpička ti dá přesně tolik produktu, kolik potřebuješ. Miluji tento systém! Dle mého názoru by měl být u všech krémů. No a co si budeme povídat, na mém toaletním stolku tento krém vypadá přímo luxusně! Ráda se nechávám hýčkat.

Krém je určen pro všechny typy pleti. To vždy nebývá dobré znamení. Přece jen každý máme jiné požadavky pro pleť a jinak také reaguje. Je určen jak na denní, tak pro noční péči, tudíž ideální pro ty, kteří nechtějí mít doma hromady krémů. Stačí jeden, s kterým si vystačíš.

"Aktivní látky: minerály Mrtvého moře a vitamin E jsou zaměřeny na ochranu, výživu, hydrataci a zklidnění pleti. Pleťový osmotér z minerálů posiluje ochranné funkce pokožky před působením vnějších vlivů."

Krém neobsahuje žádnou výraznou parfemaci, voní pouze jemnou krémovitou vůní.


Krém má až nadýchanou konzistenci. Velmi snadno se roztírá a maximálně rychle se vpíjí do pleti! Nezanechává na pokožce mastný filtr, tudíž ihned po aplikaci na něj můžeš nanést make-up. Není to onen mastný/hutný krém, který by dodal pořádnou dávku hydratace. Hydratace je spíše střední až nižší. Pro mou extrémně suchou pleť bych potřebovala větší kombo. Nicméně umí pleť rozzářit a zanechává ji jemnou/hebkou na dotek. A když říkám "jemnou" myslím tím extrémně mega jemnou! Nepamatuji si, že by kdy měl na mou pleť nějaký krém až takový účinek! Tohle je pecka!


Žádné komentáře:

Okomentovat