pondělí 23. října 2017

TIPY na dárky pro kamarádku, sestru či kamarády od Albi!

Vánoce se nezadržitelně blíží a mnoho z nás již shání tipy na dárky pro své blízké. Já osobně každoročně vykupuji obchod Albi. Mají tam skvělé, originální dárky, které potěší ne jednu osobu. Řekla bych, že si tam zkrátka vybere každý! V tomto článku se podíváme na tipy na dárky, které můžeš podarovat kamarádce, sestře, sestřenici … komukoliv tě jen napadne.


Hrnek se sovami

Albi hrníčky zkrátka umí! Jejich roztomilé designy mě prostě baví a doma jich již pár mám. Oblíbené jsou motivy koček, ovšem já vybírala dárek pro mou sestru, která sbírá hrníčky se sovičkami. Je na sovy tak trošku ulítlá a je mi jasné, že tohle je skvělý tip na dárek pro ni!

Stejně jako já nesnáší malé hrnky. Otravuje ji malé množství kávy nebo čaje. Tohle je půllitrový velký kamarád buclatého tvaru, který se perfektně drží v rukou. Materiál je porcelán a rozměry si můžeš najít na e-shopu.

Hrneček je růžový, dívčí, hravý, neotřelý… moc pěkný design, který však není přeplácaný. Navíc se nachází ve vkusné dárkové krabičce. Když se na hrneček podíváš, hned tě napadne, že by to byl skvělý dárek třeba pro kamarádku! Navíc hrnky se neztratí v žádné domácnosti. Ty jsou vždycky potřeba. Cena je 179Kč.


Klíčenka Me to You - S mašlí

Myslela jsem také na mou nejlepší kamarádku. Ta pro změnu sbírá Me to You medvídky. Už má slušnou kolekci a já do ní ráda přispěji. Tento je velmi malinkatý - výška 8cm, jedná se totiž o pouhou klíčenku. Ovšem s kamarádkou si každoročně říkáme, že si nic dávat nebudeme, ale já si aspoň takovou maličkost neodpustila.

Na první pohled mě zaujal svou roztomilostí. Obří mašlička pastelových barev je dívčí a zkrátka rozkošná. Medvídek je kvalitně zpracován, nikde nečouhají žádné nitky, je na dotek příjemný a splnil má očekávání! Cena je 179Kč. Může to být pro tebe tip na dárek pro spolužačku, kamarádku nebo sestřičku. Je to malinkaté a efektní.

Pár slov o Me to You medvídcích "Úžasní šediví plyšáci Me to You s roztomilým modrým nosem a záplatou, čekají na nový domov. Pořiďte roztomilého medvídka Me to You své kamarádce, přítelkyni, sestřičce nebo mamince a ukažte jim, jak moc je máte rádi! Každý medvídek Me to You přináší obdarovanému pohlazení plné lásky, radosti a přátelství. Plyšáci Me to You jsou vyrobeni z kvalitního jemného plyše, který není náročný na údržbu."

A k malé klíčence můžeš přihodit třeba i roztomilou čokoládu s obalem ve 3D! To je pecka!

Robinson Crusoe: Dobrodružství na prokletém ostrově

A mým posledním tipem je stolní hra. To je báječný dárek pro kamarády či přítele. Je škoda, že na tyto hry se v dnešní době počítačů a mobilů zapomíná. Vždyť je přece krásné se sejít u stolu a chvíli se pobavit prostřednictvím těchto her. Moje sestra a její přítel se přímo vyžívají v těchto hrách. Domu už mají slušnou sbírku a vřele vítají každou novou hru.

Pár slov o hře:"Robinson Crusoeje kooperativní hra pro 1 až 4 hráče, která vás dostane svou atmosférou a kde zažijete dobrodružství a nástrahy "Prokletého ostrova". Musíte dokonale spolupracovat, abyste drsný život na ostrově přežili a poradili si se všemi jeho nástrahami. Hra nabízí dokonce 8 různých scénářůvč. bonusových scénářů King Kongův ostrov a Livingstone."


Hra je určena pro 12+ a stojí 1349Kč! Ovšem je třeba říci, že hra je obrovská. Nabízí spousty vychytávek a hraním se zabavíte na hodinu až dvě při jedné hře. Můžou ji hrát 1-4hráči. Ve hře jde o komunikaci (jedná se o kooperativní hru), strategické myšlení a řadí se mezi ty náročnější. Tohle není klasické "Člověče, nezlob se", tohle je hra pro opravdové gurmány, kteří rádi zkoušejí něco nového!



A pokud hledáš další inspiraci na dárky, určitě se mrkni na sociální sítě Albi!

Žádné komentáře:

Okomentovat