sobota 5. května 2018

HAUL kabelka a deštník od ALBI

Co se týče Albi, miluji jejich produkty s motivem kočiček. Ano, je to možná trošku infantilní, ale stále ještě v rovině snesitelnosti. Je to roztomilé, efektní, ale přesto málo barevné a sladitelné do jakéhokoliv casual outfitu. Při objednávce s jejich e-shopu jsem si vybrala tašku a deštník s tímto motivem.



Kabelka přes rameno - Kočky

Kabelka stojí 242 Kč, což není žádná hrůza. Má dokonalou velikost: 17 cm × 23 cm × 5 cm, tudíž není ani moc malá ani moc velká. Vleze se do ní deštník (ano, i ten výše zmíněný), peněženka, mobil, klíče a další blbůstky - aneb vše, co ženy potřebuji v kabelce.

Obsahuje jednu hlavní kapsu na zips, v které se nachází menší přihrádka, která odděluje hlavní prostor. Tam si můžeš dát menší věcičky, které tak snadno najdeš a nebudeš se v kabelce přehrabovat hodiny. Na přední straně je menší kapsička (také na zips), kam si můžeš dát třeba klíče a kapesníčky, abys je měla při ruce. Uspořádání je logické a mně maximálně vyhovuje.

Kabelka má popruh přes rameno, u kterého si můžeš nastavit délku dle libosti. Já zvolila tu skoro nejdelší délku, abych si z ní udělala crossbody kabelku.


Materiál je to 100% polyester. To znamená, že je velmi snadná na údržbu. Pokud se zašpiní, můžeš ji oprat nebo jen otřít navlhčeným ubrouskem. Při dešti jsou všechny produkty uvnitř v suchu, jelikož je nepromokavá.

Kabelka je ve stylu sportovní elegance. Rozhodně není jen pro mladší slečny. Můžeš ji vytáhnout jak na procházku, na výlet nebo i na běžné nošení do práce - to záleží jen na tobě, jaké pro ni najdeš využití. Je k dostání v různých barevných variantách.


Deštník s kočkami - Original

Dále jsem sáhla po deštníku, který se vždycky shodí. Stojí 179 Kč. Materiál je to 100% polyester, takže taková deštníková klasika. Jeho velikost je taková průměrná (zabalený: 24 x 4 cm). Ovšem trošku mě zamrzelo, že je hodně těžký, což není úplně praktické do kabelky.

Je k dostání v mnoha různých variantách. Kromě této s kočičkami je tu i design soviček nebo elegantnější verze barevných květů. S tímto deštníkem si rozhodně rozveselíš deštivé dny! Je to hravé, je to roztomilé a doslova kouzelné. Pozor! Nejen pro mladé slečny.


Deštníky jsou zabaleny v pouzdru a na rukojeti je praktické očko pro zavěšení na zápěstí. Musím potvrdit, že zpracování je velmi kvalitní. Deštník je dostatečně pevný, proto jej neskolí nějaké větry a neduhy počasí. Po rozložení je dostatečně velký, takže se pod něj bez problému vlezou i dva lidé.

Ve výsledku jsem velmi spokojená s hravým designem i kvalitou. Jediné, co bych změnila, je tíha deštníku.

.

Žádné komentáře:

Okomentovat