pondělí 14. května 2018

RECENZE kakaové máslo krém od značky Ziaja

Objednala jsem si od mé oblíbené Ziajy nový krém a pečlivě ho dlouhou dobu používala, abych ti mohla přinést nekompromisní recenzi. Jak mi produkt vyhovuje? To se dozvíš, pokud budeš pokračovat ve čtení.



Ziaja Kakaové máslo pleťový krém light formule

Krém má 100 ml, což je skutečně obří množství, které ti vydrží dlouhou dobu. Navíc stojí jen 56 Kč, což je skutečně příznivá cena.

Jedná se o krém v kalíšku, tudíž to není příliš hygienické a je potřeba jej nabírat špachtličkou, aby se do krému nedostaly nečistoty z tvých rukou. Dávám přednost pumpičce, ale nemohu to krému nijak vyčítat, jelikož když jsem si jej objednávala, věděla jsem, do čeho jdu.

Krém je určen pro normální a suchou pleť. Spíše bych jej doporučila mladistvější pleti, jelikož zralejší potřebuje kromě hydratace také vypnout pleť a redukovat vrásky.

Ziaja je velmi šetrná k lidské pokožce. Její produkty jsou dermatologicky testovány a ještě nikdy se mi nestalo, že bych měla nějakou alergickou reakci. To na této značce maximálně oceňuji! Navíc můj táta, který je silný alergik, nedá na Ziaju dopustit. A to mi věř, že vyzkoušel na pokožku i mnohem dražší produkty a žádný z nich mu nevyhovoval tak jako Ziaja.


Krém má velmi lehkou až nadýchanou konzistenci. Velmi snadno se roztírá a vpíjí do pleti. Pleť by měl regenerovat (vyživuje a urychluje obnovu pokožky), chránit (poskytuje pokožce účinnou ochranu proti škodlivým UV paprskům) a hydratovat (obnovuje úroveň hydratace). To jsou přesně ty účinky, které potřebuje klasická mladistvá pleť.

Na pleti je skutečně příjemný. Dokáže dodat pořádnou dávku hydratace a výživy. Pleť je poté sametově hebká a jemná na dotek. Rozhodně působí více vitálně! Já mám však s tímto produktem jiný problém, a to sice parfemace. Ano, čekala jsem, že bude vonět po kakau (jak název napovídá), ovšem doufala jsem, že vůně nebude až tak silná. Je to krásná, sladká vůně, kterou bych ráda využila na hydrataci těla. U takových produktů mám ráda výraznou parfemaci, ovšem u produktů na pleť preferuji jemnější či žádné vůně. Tohle je na mě moc. Proto jsem nakonec po mnoha pokusech začala krém využívat na tělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat