úterý 15. května 2018

SOUBOJ nejlepších sprcháčů

Miluji zkoušet nové a nové vůně sprchových gelů. Dříve jsem tento produkt brala jako "nutné zlo", ale čím jsem starší, tím více si sprchování a produkty do sprchy užívám.

Zatím co v péči o pleť dávám přednost neparfemovaným výrobkům, v péči o tělo vyžaduji ty nejkrásnější vůně! Miluji, když ze sebe cítím vůni ještě hodiny po mytí. V tomto článku bych ti ráda představila 3 mé nejoblíbenější sprcháče. Kdybych náhodou nevěděla, co darovat svým nejbližším, tímto rozhodně nic nepokazíš. Sprcháče jsou klasika!

Dermacol Aroma Ritual opojný sprchový gel

Kdo by neznal populární řadu Aroma Ritual od značky Dermacol? Ano, tyto produkty se zkrátka povedly! Nejen že jsou funkční a dělají dobře svou práci, navíc božsky voní! Sprchový gel má 250ml, což je dostatečně velké balení, které vydrží až 2 měsíce aktivního užívání. Cena je lidových 52 Kč. V nabídce máš mnohé další vůně a samozřejmě i jiné produkty z této řady.
Vůně irská káva je má úplně nejoblíbenější! Jedná se o teplou, sladkou vůni, která lehce připomíná kakao. Ve mně evokuje období Vánoc.
Ráda tento sprcháč využívám někdy i jako klasickou pěnu do koupele, ačkoliv už Dermacol vyrábí pěny do koupele s touto vůní. Dokáže z kapky vytvořit bohatou pěnu, která drží. Provoní celou koupelnu a z pokožky jej můžeš cítit ještě dlouho poté. Pokožku přehnaně nevysušuje a aplikace je moc příjemná.

Dermacol-Aroma-Ritual-opojny-sprchovy-gel



Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry hydratační sprchový gel

Pokud něco od značky Ziaja naprosto miluji a hojně spotřebovávám, pak to jsou jejich sprchové gely. V nabídce mají hned několik variant. Sprcháč stojí 74Kč a má 500 ml, což je skutečně obří balení.
Vyzkoušela jsem již mnoho vůní, ale nejblíže mému srdci je vůně jahoda a brusinka. Je to svěží vůně ovoce se sladkým ocáskem. Parfemace je trefná a není z ní cítit chemie.Ve mně evokuje období léta. Samotný gel je krásně růžový, na pohled božský!
Gel by měl pokožku hydratovat a chránit před vysušením. Zjemňuje a zklidňuje podráždění. Abych pravdu řekla, tak jsem žádnou hydrataci či zklidnění nezaznamenala. Ovšem ani ji přehnaně nevysušuje, což některé sprchové gely dělají.
Jelikož je to balení skutečně veliké, používám tyto sprcháče od Ziajy i jako pěnu do koupele. Bohatá pěna poté pěkně drží a provoní celou koupelnu.

Ziaja-Fruity-Cranberry-Wild-Strawberry-hydratacni-sprchovy-gel

Palmolive Gourmet Strawberry Touch sprchové máslo

Značka Palmolive patří mezi mé nejoblíbenější, co se týče šamponů a sprchových másel. Jejich relativně nová řada sprchových másel si doslova získala mé srdce. Obaly jsou krásné, hravé a ty vůně? Ty jsou přímo božské. Cena je krásných 79 Kč za množství 500 ml.
Nejedná se tedy o sprchový gel, ale sprchové máslo. Konzistencí je takový hutnější, skoro jako tělové mléko. Na pokožce je příjemný. Jeho hlavním benefitem je fakt, že vůbec pokožku nevysušuje! To je také důvod, proč po něm nejčastěji sahám (především v zimě).
Vůně jahod je trefná a někdy mám chuť tento sprcháč sníst. Navíc jde vůně cítit ještě dlouho po sprchování na mé pokožce. S tímto produktem je mytí větší zábava! Rozhodně se chystám vyzkoušet i jiné varianty tohoto sprcháče.

Palmolive-Gourmet-Strawberry-Touch-sprchove-maslo

Žádné komentáře:

Okomentovat