úterý 8. května 2018

Tipy na dárky pro kamaráda, který rád pečuje o své vousy!

Nedávno jsem objednávala z Notino.cz dárky pro mého kamaráda k narozeninám, tak mě napadlo se o tyto tipy s vámi podělit. Můžeš jimi obdarovat kamaráda, přítele, bráchu nebo tatínka.

Dessata-Original-Barber-kartac-na-vousy-a-L'Oréal-Paris-Men-Expert-Hydra-Energetic-X-hydratační-gel-na-obličej-a-vousy


Dessata Original Barber kartáč na vousy

Bylo pro mě velkým překvapením, že Notino ve svém sortimentu nabízí i originální Barber kartáč na vousy. Tohle je luxus, který svému kamarádovi mile ráda dopřeji. Kvalitní kartáč v péči o vousy je totiž základ. Cena je 229 Kč. Moc se mi líbí gentlemanský design produktu. Tyto pestré barvy se mému kamarádovi trefily do vkusu.

Kartáč na vousy Dessata Original Barber se snadno drží v ruce díky ergonomickému tvaru, takže česání s ním je maximálně pohodlné. Speciální pružné štětinky (tří délek) zajišťují česání bez bolesti a tahání. A to jsou právě problémy, na které si kamarád u svého laciného, nekvalitního hřebenu na vousy stěžoval. Zacuchané vlasy tento kartáč šetrně od sebe oddělí.

A jak to všechno vím? Kartáč již kamarád používá a nemůže si ho vynachválit. Dokonce je tak nadšený, že jej všude sebou tahá. Pokud máš v okolí někoho, kdo si potrpí na své vousy, pak tohle je ideální tip na dárek pro něj!

Dessata-Original-Barber-kartac-na-vousy

Hydratační gel na obličej a vousy

Další dárek byl jasný a hned ti povím proč. Tento hydratační gel na obličej a vousy L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic X má 50 ml a stojí taktéž 229 Kč. Vůbec jsem netušila, že L'Oréal Paris nabízí i tyto produkty. Co se týče péče o vousy, Notino má bohatý výběr.

V zimě máme vysušenou pokožku snad úplně všechny! Letošní mrazy nám daly pořádně zabrat, proto bychom péči neměli zanedbávat. Kamarád si stěžoval, že má velmi vysušenou pleť a v té souvislosti ho svědí také vousy. Ty si musí neustále škrábat, je to protivné a otravné. Tento produkt se mi zdál na tento problém maximálně vhodný.

Obal je nejen elegantní a moc vyvedený, ale také praktický. S pumpičkou se snadno manipuluje. Po zmáčknutí ti vyjede gel. Gel na pleti příjemně chladí a hydratuje ji. Výhodou je jeho multifunkčnost, že se dá použít jak na vousy, tak na pleť. Muži mnohdy nesnášejí ten pocit mastnosti na sobě a tento gel na to myslel! Rychle se vstřebává pod kůži a tam si plní svou práci. Na pokožce není nijak mastný, pleť se neleskne a vousy nepůsobí mastně. Tohle byla trefa do černého!

L'Oréal-Paris-Men-Expert-Hydra-Energetic-X-hydratační-gel-na-obličej-a-vousy

Žádné komentáře:

Okomentovat