sobota 24. listopadu 2018

RECENZE denní krém Ziaja GdanSkin

Moje oblíbená značka přišla na trh s novou řadou GdanSkin, která je inspirovaná mořským klimatem a výjimečnou atmosférou města Gdaňsk. Produkty jsou parfemované v duchu moře, přírody a skalní vegetace. Vesměs je tato řada určena pro suchou/dehydratovanou pokožku. Ovšem musím podotknout, ať nezapomínáš na to, že i mastná pleť potřebuje hydratovat. V této řadě se nachází jak produkty na pleť, tak na tělo a je jich skutečně požehnaně! V jednotlivých recenzích ti představím produkty, které mě nejvíce zaujaly.

Ziaja Gdanskin Denní krém rozsvětlující SPF 15

Ani v této řadě nechybí denní a noční krém. Já dostala možnost otestovat denní krém a o tom ti také dnes něco povím. Krém se nachází v praktické tubičce, která je lehká a skladná. Zároveň je to mnohem hygieničtější způsob, než sahat do kalíšku prsty. Balení má ideálních 50 ml. To je množství, které mně osobně vydrží cca 2 měsíce. Díky tomu jak je tuba malá, ji mohu mít jen tak pohozenou v kabelce. Cena 139 Kč je lidová.



Na první pohled obyčejný krém je však něčím speciální. Obsahuje inovativní systém látek s jedinečným hydratačním účinkem. A jak správně hádáš, je určen pro suchou pleť. Obsahuje také rozsvětlující mikro částice, které zvýrazňují opálení a dodají suché pokožce vitalitu. Bude působit zdravěji a rozzářeněji.

Denní krém Gdanskin je založen na třívrstvém hydratačním procesu: dlohodobá hydratce vrstev pokožky, utěsnění hydrolipidové bariéry a doplnění složek NMF (natural moisturizing factor). Tento proces by měl vést k dosažení vodní rovnováhy. Pokožka bude hydratovaná, měkká a pružná. Produkt je určen nejen pro mladistvou, ale také pro zralejší pleť, která má již vrásky. Krém by měl vrásky redukovat a působit také jako prevence vzniku nových. Pokožku také zklidňuje od podráždění. Více informací se můžeš dočíst na webu.


Konzistencí mi tento krém velmi vyhovuje, jelikož není ani příliš hutný ani příliš řídký. Na noc vyhledávám hustější a výživnější krémy, zatímco na den volím něco lehčího. Mnohdy mívají tendence mít denní krémy až vodovitou konzistenci, která je pro mou velmi suchou pokožku zkrátka málo. Tato textura jí dodává to, co potřebuje.

Při aplikaci krouživými pohyby mi pleť zrudne, což ovšem není špatně. Znamená to, že krém s mojí kůží funguje. Skutečně se tam něco děje! Pomaleji se do pleti vstřebává, což mi nevadí, jelikož jej využívám jako podkladovou bázi. Pokud máš také velmi suchou pokožku, pak jistě znáš to, jak se ti při nanášení make-upu na pleť dělají šupinky a suchá místa ještě více zvýrazňují. Pokud nejprve použiji krém, make-up na pleti vypadá lépe. Pokud použiji pouze krém bez make-upu hodně se ještě dlouhou dobu lesknu, proto jej zapudrovávám. Pleť takto vypadá na první pohled moc hezky. Navíc je sametově hebká, vyživená a hydratovaná.

Na rozdíl od jiných produktů této řady je krém méně parfemovaný. Vůně přírody z něj jde ale stále cítit. Ocenila bych spíše nulovou parfemaci v případě produktu na obličej.

Žádné komentáře:

Okomentovat