sobota 3. listopadu 2018

RECENZE produkty na tělo Ziaja GdanSkin


Moje oblíbená značka přišla na trh s novou řadou GdanSkin, která je inspirovaná mořským klimatem a výjimečnou atmosférou města Gdaňsk. Produkty jsou parfemované v duchu moře, přírody a skalní vegetace. Vesměs je tato řada určena pro suchou/dehydratovanou pokožku. Ovšem musím podotknout, ať nezapomínáš na to, že i mastná pleť potřebuje hydratovat. V této řadě se nachází jak produkty na pleť, tak na tělo a je jich skutečně požehnaně! V jednotlivých recenzích ti představím produkty, které mě nejvíce zaujaly.



Ziaja GdanSkin Pěnová koupel

Jestli něco od Ziajy skutečně miluji, pak to jsou jejich sprchové gely a pěny do koupele. Ani v této řadě nechybí jeden takový produkt. Balení má 500 ml, což je dostatečně velký obsah, který ti vydrží pořádně dlouhou dobu. Cena je pouhých 99 Kč.

Konkrétně tato pěna je určena pro suchou pokožku, kterou já mám. Běžně mívám problém s tím, že mě sprchové gely ještě více vysušují a já vylézám z vany jako sušenka. Tato pěna by měla vyživovat a hydratovat. Doporučila bych ji i velmi citlivé pokožce, jelikož je skutečně šetrná ke kůži.


Při malém množství vytvoří pouze jemnou pěnu, ovšem čím více produktu do vany dáš, tím více pěny dostaneš. Pěna poté pěkně drží a nikam se neztrácí. Je skutečně heboučká až mléčná.

Moc se mi líbí, že to Ziaja s parfemací nepřehnala. Je to pouze jemná, svěží vůně, která je pro nos příjemná, nikoliv vtíravá. Ani po několika použití se ti neočuchá a rozhodně tě z ní nebude bolet hlava. Je to unisexová vůně, takže ani muži jí nepohrdnou. Zkrátka ideální produkt pro večerní relax ve vaně. O svou kůži se nemusíš bát, rozhodně po koupeli nebude vysušená!


Ziaja GdanSkin Glycerínové mýdlo

Dalším produktem do vany či sprchy je glycerínové mýdlo. Obsah balení má 75 ml, což je také ideální velikost na cestování. Cena 99 Kč za větší verzi 300ml je více než příznivá.

Jedná se o husté gelové mýdlo se zrníčky a rozsvětlujícími minerály. Je určeno velmi suché pleti. Jelikož obsahuje malé částečky (ty ovšem nejsou nijak agresivní a pokožku přehnaně nedřou), napomáhá k odstranění odumřelé svrchní vrstvy kůže. Určitě to znáš, pokud máš suchou pokožku. Dělají se ti šupinky, ty pak svědí a obzvlášť po holení je to velmi nepříjemné. Na peeling nohou bychom neměli zapomínat!


Produkt tedy nejen myje, ale také pečuje o pokožku. Dle slov prodejce: hydratuje a pomáhá obnovit rovnováhu kožního mikrobiomu. Aplikace není nijak nepříjemná, naopak si ji užívám. Gelová konzistence navíc pokožku změkčuje a hydratuje. Po použití je nádherná hebká a jemná na dotek.

Vůně je totožná s jinými produkty této řady. Je to vůně svěží, nikoliv sladká. Zároveň z ní cítím lehkost a eleganci. Ocásek vůně tvoří závan přírody. Po použití tohoto mýdla ucítíš ještě několik hodin tuto vůni na své kůži.


Ziaja GdanSkin Tělový balzám rozsvětlující

Poslední produkt, který ti dnes představím, je tělový balzám. Prodává se ve verzi 75 ml a také 300 ml za 139 Kč. Menší verze se nachází v praktické tubičce, která je ideální na cestování. Větší lahvička má praktickou pumpičku, s kterou se snadno manipuluje.

Produkt je určen pro suchou pokožku. Jelikož právě tento typ pokožky má tendence vypadat… nevitálně, obsahuje tento balzám také rozsvětlující minerály (ty by měly také zvýraznit opálení). Vnes si do kůže trochu života! Kromě rozsvětlení pokožky má balzám především intenzivně a dlouhodobě hydratovat.


Konzistencí je to skutečně balzám, nikoliv krém. Je hodně řídký a velmi snadno se roztírá. Aplikace je příjemná, jelikož díky své textuře na kůži chladí - to je osvěžující. Produkt se vsakuje do kůže poměrně rychle, což mě mile překvapilo. Následně zůstává pokožka krásně hebká, jemná, rozzářená a také voňavá.


Žádné komentáře:

Okomentovat