pátek 30. listopadu 2018

TIPY NA DÁRKY: Dermacol Aroma Ritual produkty

Značka Dermacol si jako každý rok připravila pro své příznivce spousty různých dárkových setů. Vypadá to moc pěkně na pohled, produkty k sobě ladí a navíc tobě to nedá mnoho práce. Jednoduše vybereš ten dle tvého názoru nejlepší a dárek je vyřešen! V případě, že tě pak žádná sada nezaujme, můžeš si vytvořit vlastní. Seskupíš produkty, které ti přijdou vhodné, zabalíš do dárkového papíru či taštičky a je hotovo. Vybereš produkty na míru a ukážeš tak obdarovanému, že víš, co má rád.

Já osobně mám značku Dermacol velmi ráda. Jejich produkty jsou kvalitní a hlavně za dobrou cenu. A řada Aroma Ritual? Ta se prostě povedla! K recenzi jsem si vybrala z řady Aroma Ritual produkty s vůní irské kávy. Právě tato varianta mi totiž přijde nejuniverzálnější. Nejen že je to unisex vůně, tedy můžeš obdarovat ženu i muže, ale sedne i všem věkovým kategoriím. Mladší dívky tvrdí, že tyto produkty voní jako kakao či čokoláda, babička se hádala, že je to rozhodně lahodná káva.

Jedná se o vůni s teplým podtónem - tudíž ideální na období zimy, kdy člověk přijde vymrzlý a chce dopřát svému tělu. Je spíše sladší, ale rozhodně ne přeslazená nebo vtíravá či chemická. Poměrně decentní. Za mě prostě značka IDEÁL. Sestavila jsem sadu produktů pro mou mámu, která vůni kávy miluje a ráda o své tělo pečuje. Tohle jsou produkty, které rozhodně využije.
Dermacol-Aroma-Ritual


Mnou vytvořená sada obsahuje sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce. Z mého pohledu to jsou produkty, které využívá takřka každý a nikdy se v kosmetické sbírce neztratí. Kromě toho mají praktická balení a roztomilý design.

Sprchový gel má 250 ml, což je dostatečně velké balení, které vydrží až 2 měsíce aktivního každodenního užívání. Ráda jej využívám i jako klasickou pěnu do koupele. Dokáže z kapky vytvořit bohatou pěnu, která drží. Provoní celou koupelnu a z pokožky jej můžeš cítit ještě dlouho poté. Pokožku přehnaně nevysušuje, právě naopak a aplikace je moc příjemná. Pokud bys měla otestovat alespoň jeden produkt od Dermacolu z řady Aroma Ritual, pak rozhodně sáhni po jejich sprcháčích. Ty se maximálně povedly a patří mezi mé vůbec nejoblíbenější. Cena na Notino.cz je pouhých 55 Kč.
Dermacol-Aroma-Ritual-opojny-sprchovy-gel
Tělové mléko má obsah 200 ml. Konzistence je spíše řidší, snadno se roztírá po pokožce a nezanechává na ní mastný filtr. Poměrně rychle se vstřebává, což oceňuji. Kůže je poté krásně hydratovaná a hebká na dotek. Jedná se o průměrné tělové mléko, které je pro pokožku naprosto dostačující a navíc ji božsky provoní, což je ona přidaná hodnota tohoto produktu. Cena je 72 Kč.

Dermacol-Aroma-Ritual-opojne-telove-mleko

Dermacol Aroma Ritual krém na ruce má 100 ml, což je ideálně velké balení například do kabelky. Nezabírá mnoho prostoru, není těžký… Je ho potřeba skutečně málo, proto ti také dlouho vydrží. Na rukou nezanechává mastný filtr, ale pomaleji se vstřebává. Pro někoho, kdo trpí na velmi suché ruce (obzvlášť nyní v zimě), je to však velké plus a velmi příjemné. Ruce krásně provoní a zanechá je jemné a hebké. Cena je opět pouhých 55 Kč.

Dermacol-Aroma-Ritual-krem-na-ruce

Navíc bych tě ráda upozornila na skvělou akci, která momentálně probíhá na Notino. V nové rubrice Adventní kalendář si můžeš všimnout, že je pro zákazníky na každý den připraveno nějaké překvapení. Zrovna dnes je to 20 % na celou značku Lacoste. Slevové akce se takto před Vánoci na e-shopu hodí, proto se nezapomeň každý den podívat a otevřít si ono okýnko, abys ulovila nějaký ten kousek (třeba dáreček) za super cenu!

Žádné komentáře:

Okomentovat