středa 7. prosince 2016

Co darovat muži k Vánocům?

Tentokrát v tomto článku přicházím s tipem pro tebe! Nevíš, co dát pod stromeček tátovi, bráchovi, přítelovi nebo kamarádovi? Inspiruj se!


Článek vzniká ve spolupráci s e-shopem: www.chlapskazasilka.cz! Jedná se o webovou stránku, která je určena pro muže. Najdeš tam vše, co každý muž pro svůj zevnějšek potřebuje.


Jaké jsou nejčastější dárky pro muže? Většinou se jedná o kosmetiku. Vyber pro svého milého deodorant, parfém, sprchový gel, šampon, případně něco pro ústní hygienu. Dobrým nápadem jsou také potřeby na holení (pěna, gel, voda po holení, žiletky). Tohle jsou zkrátka kousky, které zaručeně obdarovaný využije, a nic tím nezkazíš.

Další kapitolou tipů na dárky je oblečení. Vánoce by snad nebyly ani Vánoce bez páru ponožek pod stromečkem. Ponožky zajisté nosí a chceš-li býti krapet originální, vybírej z ponožek s vtipným potiskem či vzorem.
Totéž platí u spodního prádla (trenky, boxerky…). Samozřejmě však musíš předem zjistit, co daný muž preferuje. Zda má raději volnější spoďáry nebo upnuté. Opět můžeš zavtipkovat "střeleným" vzorem. Uvidíš, že si je jistě oblíbí!
Také tričko je nestárnoucí klasikou. Mužům se rozhodně lépe kupuje, než nám ženám (to je boj zjistit velikost a střih). U chlapa snadno zjistíš velikost a střih se povětšinou opakuje (může být například pouze trošku jiný výstřih - U x V). Jednoduchým jednobarevným, případně pruhovaným tričkem nic nezkazíš. Hodí se prakticky vždycky. Pokud je obdarovaný ten typ, který rád nosí zajímavá, originální a vtipná trička, pak není co řešit… Vyber tričko s hláškou, která se pro něj hodí, případně se zábavným obrázkem, jež ho na první pohled zaujme. Pro sportovce je tu pak funkční oblečení.

Vytvoř balíček a máš dárek vyřešený! Zboží se odesílá do 24 hodin a při nákupu nad 800Kč je doprava zdarma. Na e-shopu je také možnost zakoupit dárkový poukaz či dárkové balíčky nebo přihodit dárkový dopis s věnováním.
Mně osobně to přijde jako velmi dobrý nápad, proto jsem se e-shop rozhodla podpořit prostřednictvím tohoto článku!


Přišel mi balíček v krabici s popisem "ChlapskáZásilka.cz". Pro svého tátu jsem vybrala jeho oblíbený deodorant Old Spice Original deostick 50 ml (za 59Kč), Axe Excite Men deospray 150ml, Colgate Triple Action (35Kč) a samozřejmě nesmělo chybět ani spodní prádlo - konkrétně trenyrky ANDRIE červené (Což nás jen tak mimochodem velmi překvapila kvalita! Jsou opravdu opravdu kvalitní! Takže se neboj objednávat přes internet.).

Žádné komentáře:

Okomentovat