neděle 25. prosince 2016

RECENZE Makeup Revolution London Redemption Palette Iconic Smokey

Značku Makeup Revolution mám osobně velmi ráda. Ještě nikdy mě její produkty nezklamaly. Ačkoliv se jedná o kosmetiku velmi kvalitní, tak je za opravdu nízkou cenu. Na e-shopu www.parfemy-elnino.cz mají populární paletky dokonce za pouhých 121Kč! A to je opravdu bombová cena!

Objednávej: zde <<<



Jedná se o paletku kouřových očních stínů Makeup Revolution London Iconic Smokey Palette. Design paletky je pro Makeup Revolution naprosto typický. Je lesklý černý (takže na něm jdou vidět otisky prstů), tedy jednoduchý, minimalistický a nepůsobí na mě lacině. Také je velmi bytelný, určitě něco vydrží! Paletka navíc přijde v papírovém, designově velmi pěkném, obalu.

Paletka obsahuje velmi praktické zrcádko, v kterém se bez problému nalíčíš. A také štěteček!. Považuji za velké plus, že součástí paletky není aplikátor, který většina lidí stejně nevyužije. Ačkoliv mám doma i lepší štětce, tento je v případě nouze použitelný. Bohužel má však umělé velmi dlouhé štětiny, které nenanesou příliš stínu. Z jedné strany je plochý štětec na nanesení stínu a z druhé strany chlupatý kulatý štětec na rozblendění.


Najdeme zde stíny velmi neutrální, které se hodí pro každou barvu očí a podtón pleti. Jsou to stíny béžové, hnědé, šedé, šedomodré až fialové. Já osobně právě tyto barvy nejraději nosím v zimě. V tomto období se nebojím šedých studených kouřovek v kombinaci s červenou rtěnkou.

Bála jsem se, že některé stíny si na oku budou velmi podobné. To se však naštěstí nestalo. Každý stín je svým způsobem jedinečný. V paletce najdeme jak matné stíny (první čtyři zprava), tak třpytivé nebo se shimerem.


Tato paletka bude vhodná na cesty (už kvůli zrcádku), jelikož je skladná, poměrně malá a má báječné složení. Obsahuje klasicky jeden světlý třpytivý stín na projasnění koutku oka (Exhale) a jeden světlý matný stín pod obočí (Light). Dále matný studený hnědý stín na plynulé přechody (Erupt). A dále nechybí světlé, tmavší a nejtmavší barvičky na vytvoření kouřového líčení jak na běžné denní nošení, tak na večerní příležitosti, které vyžadují něco krapet výraznějšího. Velmi se mi líbí stíny, jako jsou Exhale, Ficker a Haze - to jsou nádherní "měňáci" (z každého úhlu vypadají trošku jinak), s kterými se nemusíte příliš "prdět". Stačí je položit na celé pohyblivé víčko, lehce ztratit okraje a o parádu je postaráno.


Třpytivé stíny jsou krásně máslovité. U matných jsem se bála, že budou lehce sušší, ale k mému překvapení nejsou. Práší minimálně. Velmi snadno se nanášejí a blendí. Pigmentace je naprosto božská! Vždy se v paletce najdou stíny, které jsou na tom s pigmentací trošku hůř, tady jsou všechny na jedničku! Opravdu není jediný, který bych paletce vytkla.

Doporučila bych paletku? Pokud se ti líbí tyto odstíny a víš, že bys je využila, určitě jdi do toho! Za tu cenu je to naprosto úchvatná kvalita!

Žádné komentáře:

Okomentovat