čtvrtek 8. prosince 2016

GIVEAWAY ve spolupráci s FOR LIFE & MADAGA

Zdravím všechny moje čtenáře,
jelikož je před Vánoci, rozhodla jsem se také nadělovat dárky, a to sice prostřednictvím SOUTĚŽE! Soutěž probíhá ve spolupráci se značkou kosmetiky FOR LIFE & MADAGA, o které jsem již psala recenzní článek a byla jsem s jejich produkty velmi spokojená (odkaz na článek). Nyní máš tu možnost jeden produkt také otestovat!

Dohromady budou 3 výherci! A o co se soutěží? Každý ze 3 výherců získá produkt: Natural Look. Je to luxusní produkt v hodnotě 431Kč (30ml)!

Rozjasňující tónovací krém Biological se zlatavým mikropráškem pro všechny typy pleti.
"Lehká textura odrážející světlo opticky vyhlazuje a jemně skryje nedokonalosti, aniž by pleť zatěžovala. Přípravek je vhodný zejména pro ženy, které nechtějí používat klasický make-up a preferují přirozený vzhled pleti. Po nanesení se přizpůsobí přirozenému odstínu pokožky.
Aktivní látky: speciální anorganické pigmenty, zlatavý mikroprášek, titanium dioxid, kosmetické oleje, hydratační složky, panthenol, beta-glucan, vit. E a mikroemulzní systém respektují biologické procesy kůže."


Pravidla soutěže jsou jednoduchá!
1. Dej like na mou facebookovou stránku blogu + napiš do komentářů, pod jakým jménem mě tam sleduješ.

2. Napiš mi jakýkoliv komentář.
3. Připiš e-mail, na který tě budu moct kontaktovat!

Soutěž ukončím 15. 12. 2016!
Výherce budu vybírat sama, firma poté rozešle produkty. Samozřejmě se budu ohlížet také na to, jak komentujete i mé jiné články a budu chtít odměnit především pravidelné čtenáře.
Tak určitě zkus štěstí! Jelikož budou 3 výherci, je velká pravděpodobnost, že zrovna TY výhru dostaneš.

Žádné komentáře:

Okomentovat