středa 3. května 2017

RECENZE The Balm Autobalm Hawaii

Se značkou The Balm jsem doposud neměla žádné zkušenosti. Slyšela jsem na jejich produkty jen samé chvály, a proto jsem se nemohla dočkat, až také něco vyzkouším. Vybrala jsem si konkrétně multifunkční paletku. Tu si můžeš objednat na stránkách e-shopu www.parfemy-elnino.cz.

Paletka stojí 356Kč a obsahuje tvářenku, dva oční stíny a rozjasňovač. Paletka je tedy velmi multifunkční, ideální na cestování. Pokud chceš mít ve své kosmetické sbírce jen jednu paletku, pak směle do ní.



Design je typický pro The Balm. Retro v kombinaci s havajským řidičským průkazem je originální a neotřelý nápad. Balení je papírové (tedy lehoučké), ale přesto bytelné (něco vydrží). Obsahuje i praktické zrcádko a zavírání je na magnet.

Tvářenka je růžová, šťavnatá a myslím si, že sedne každému odstínu pleti. Dodá tvé tváři trošku života. Ačkoliv by se někomu mohla zdát až příliš růžovoučká, v akci vypadá přirozeně. Je perfektně pigmentovaná a snadno to s ní přeženeš, proto doporučuji lehkou ruku. Velmi dobře se s tímto stínem pracuje, snadno se blendí. Tvářenka je matná. Určitě se dá použít i jako oční stín v kombinaci s černou linkou, která by tento odstín oddělila od očí, aby očka nepůsobila uplakaně.


Rozjasňovač je matný tělový. Velmi pěkně vypadá v oblasti pod obočím, ovšem jako klasický rozjasňovač nad lícní kosti? To bych požadovala nějaký ten lesk, který zde chybí. Je slušně pigmentovaný. Skoro vůbec nepráší. Snadno se s ním pracuje.

Dále se nacházejíc v paletce dva stíny. Jeden je světlejší hnědý a třpytivý. Tedy ideální na celé pohyblivé víčko. Druhý je tmavší, hnědý a matný - vhodný do záhybů oka na prohloubení pohledu, je určen tedy jako linka, ovšem já jej jako linku nevyužiji, spíše jako stín. Oba stíny ti s kvalitním štětcem prášit nebudou, velmi dobře se ztrácí/blendí, jsou fantasticky pigmentované a navíc se tyto odstíny hodí na denní nošení, ale vytvoříš s nimi i dramatické kouřovky. Samozřejmě, že velmi dobře vypadá, když použiješ i rozjasňovač z této paletky jako stín na celé pohyblivé víčko.Jinak jsou stíny nádherně máslovité a jedním slovem - KVALITNÍ.


A verdikt? Jsem nadšená. Paletka splnila má očekávání. Stíny jsou sice velmi malé, proto v nich brzy bude díra od častého používání, ale tento produkt stojí za každou korunu. Ideální sestavení paletky, multifunkčnost, kvalita - to vše má ode mě palec nahoru! Doporučuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat