středa 3. května 2017

ROZHOVOR s herečkou Annou Kulovanou!

Anna Kulovaná hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 doktorku Eriku Jánskou.
Erika Jánská je ambiciozní mladá doktorka, která šla na potrat, aby mohla budovat kariéru. Jaká je ve skutečnosti herečka Anna Kulovaná, která Eriku hraje? Udělala jsem s ní rozhovor, tak si můžeš obrázek udělat sama.


Hrajete obecně raději mrchy, nebo naopak ty hodné, ublížené, nevinné dušičky?
Nejraději bych samozřejmě hrála samé vražedkyně a narkomanky. Zatím, zdá se, na to nemám vzezření. Počkám tedy ještě pár let a pak už se mi jistě nabídky jen pohrnou.

Pes Anny Kulované
(Foto: archiv)

A co brečící scény plné hysterických záchvatů? Jak ty jsou pro vás těžké, když máte zrovna dobrou náladu?
Mám ráda emočně vypjaté scény, dobrá nálada se dá vždycky chtěně pokazit a navíc vždy vím dopředu, co se bude točit, takže se na to již od předešlého dne můžu psychicky nastavit. Kvůli jedné takové roli v divadle, jsem před přestavením pravidelně poslouchala skladby Niny Simone, vždy mě to zaručeně rozložilo a pro charakter role připravilo.

Díváte se pak na Ordinaci v růžové zahradě v televizi a kritizujete se při tom?
Ano, někdy a kritizuju nejen sebe, ale i druhé. Ve skutečnosti mě však spíš zajímá, zda jsou patrné rozdíly v režisérském pojetí. Tohle divák asi nevnímá, ale mě zajímá, zda se na výsledku projeví trochu jiný druh práce každého režiséra. Většinou se mi ale výsledný tvar v televizi líbí a bývám překvapená, jak nám to hercům pěkně v té telce sluší.

Ordinace: MUDr. Erika Jánská
(Foto: TV Nova)

S kterou herečkou byste si nejradši zahrála? Máte nějaký svůj herecký vzor? Někoho, koho skutečně obdivujete a byla by to pro vás čest s ním hrát?
Jistě, Catherine Zeta-Jones například. Ale vlastně s kýmkoliv z hvězdného rudého koberce, pýchou bych se určitě dokázala dmout i vedle Nicole Kidman nebo Daniela Craiga. Mohl by to být psychologický thriller, ve kterém by hráli všichni tři dohromady a já. Samozřejme skvělou výslovnost cizího jazyka bych pilovala měsíce předem s jazykovým specialistou.

Co ve svém životě považujete za svůj dosud největší úspěch? Něco, na co jste opravdu pyšná? A je naopak něco, čeho ještě chcete dosáhnout?
Jsem na sebe hrdá vždy, když se dokážu překonat a udělám něco výborného v kuchyni. Sice mě to nebaví, ale pro rodinu to za to stojí. Měla jsem ze sebe velikou radost, když jsem se naučila pískat na prsty, pomohla kamarádovi najít holku a když na zahradě prospívaj rostliny, které jsem tam zasadila. To je pěkná fuška. Do budoucna si přeju být vytrvalejší ve studiu jazyků a v pravidelném vyčesávání našeho psa čau-čau, on to sice chudák nesnáší, ale je to nutnost.

Ordinace: Erika Jánská
(Foto: TV Nova)

Spousta diváků vás obdivuje ne jen pro váše skvělé herecké výkony, ale i pro váš vždy úžasný vzhled. Jaký typ mužů se vám líbí? Které vlastnosti by měl mít váš vysněný partner? Kteří muži u vás mají šanci?
Můj dobrý vzhled je vždy na bedrech pečujících maskérů a vizážistů, moje příprava je, že se pořádně vyspím a dobře naladím :-) Chlapi mě přitahují schopní, se zdravým sebevědomím a střízlivým přístupem k penězům... Ideál muže asi neexistuje, protože vždy je tam nějaké ale. Určitě oceňuji empatii a všeobecný rozhled a k tomu manuální zručnost.. Ale to už by musel být vážně nějaký Marťan, který by zabloudil na naši planetu a já ho potkala. Takže mě vlastně přitahují Marťané.

Žádné komentáře:

Okomentovat