čtvrtek 15. února 2018

RECENZE výživný olej Nature BIOactive

Značku For Life & Madaga ode mě už jistě znáte a momentálně přišli s novou přírodní řadou, která nese název Nature BIOactive. Velmi mě zaujala, proto jsem se ji rozhodla vyzkoušet. V tomto článku bych se ráda podívala na zoubek výživnému oleji.



NATURE BIOactive VÝŽIVNÝ OLEJ

Tento olej má 30 ml a stojí 460 Kč. Na rozdíl od jiných produktů si u tohoto nemůžeš objednat vzoreček, což je šokující zjištění. Přijde mi, že v poslední době se s oleji roztrhl pytel. Firmy je vyrábí jako zběsilí a lidé je milují. Já nejsem výjimkou, jelikož mám velmi suchou pleť a oleje jsou pro mě to pravé.

Olej se nachází v praktickém balení s pumpičkou, která usnadňuje zacházení s produktem. Je určen primárně pro noční péči a je vhodný především pro sušší a smíšené typy pleti. Je tedy stvořen pro mou pleť, proto jsem jej musela vyzkoušet!


Obsahuje směs přírodních výživných olejů (arganový, jojobový, meruňkový a slunečnicový) v BIO kvalitě.Neobsahuje konzervanty, barviva a parfemaci. Moc si cením složení právě výrobků z této řady Nature BIOactive. Tohle se značce For Life & Madaga moc povedlo a doufám, že svůj sortiment budou i nadále rozšiřovat.

Cítím z něj vůni hrášku. Nevím, zda je to záměr… ale já mohu subjektivně říci, že to takto je. Není to samozřejmě nic přehnaného, na pleti skoro nejde cítit.

"Svými antioxidačními účinky na volné kyslíkové radikály působí proti tvorbě vrásek a zlepšuje regeneraci pokožky." Měl by pleť samozřejmě vyživovat a dodávat ji potřebnou komplexní péči.


Konzistencí je to zkrátka olej, proto očekávej, že je velmi mastný a lepkavý a rychle se roztéká do všech stran. Ovšem pro jeho tekutost se bleskově vstřebává. To ocení ženy, které nesnesou mastný pocit na pokožce. Mám z něj pocit, jakože se vstřebá pod kůži a postupně tam plní svou práci. Ráno se vzbudíš a pokožka jen září! Je projasněná, hydratovaná, vyživená a na dotek heboučká jako dětský prdýlka.

Miluji ten efekt, co s mou pletí olej dokáže!

Žádné komentáře:

Okomentovat