středa 21. února 2018

Sháníš tip na dárek pro muže? Poradím ti!

Ráda bych ti představila e-shop www.galantier.cz. Mnohdy majitelé internetových obchodů myslí při výběru sortimentu pouze a jen na ženy. Najít ovšem kvalitní e-shop s pánským doplňky do šatníku moderního muže - to je panečku oříšek!

E-shop Galantier byl založen v roce 2015 a filosofie jejich majitelů se mi velmi zamlouvá. Nenabízí žádné průmyslové značky, ale podporují malé české dodavatele plné zápalu či zahraniční dodavatele s dlouhodobou tradicí. Za svými produkty si stojí, proto se ti nestane, že objednávka nebude odpovídat příslušné kvalitě a přijde ti nějaký šunt z asijského e-shopu (kterých je na internetu požehnaně).

Galantier je internetový obchod pro pravé elegány! Na své si přijde každý muž, který má styl a není mu lhostejné, jak se obléká. Zde navíc najdeš produkty, které jsou těžko k sehnání. Vše je přehledně na jednom místě.

Řeč je například o cedrových napínácích (velmi dobře vysvětlené využívání je v tomto článku), o stylových vázacích motýlcích, kravatách či kapesníčkách. Ano, a nejen motýlci se vrací do módy! V šatníku by muži neměly chybět ani neotřelé a praktické šle! Tento sortiment mě zkrátka baví.
A co mě baví ještě více? Elegantní, vzorované ponožky pro muže. Dříve nás ponožky, jakož to dárky, obtěžovaly a nyní? Co může být lepšího?! Ponožky využije každý, tyto jsou navíc s originálními designy a budou třešničkou na dortu každého outfitu.

Jak vidíš, pokud sháníš dárek pro přítele, kamaráda, tátu či bráchu, tady si rozhodně přijdeš na své. Sada ponožek v dárkové krabičce vypadá moc pěkně.
A v neposlední řadě e-shop nabízí také vše potřebné pro péči o obuv. Například napínáky do bot, vložky, tkaničky, nazouváky a lžíce a také praktické věcičky pro čištění a leštění. Samozřejmě nezapomněli ani na pánskou kosmetiku. Muž, který o sebe pečuje, zaručeně využije pomůcky pro holení, případně stylingové přípravky a produkty pro péči o vousy.
Galantier si své zákazníky skutečně hýčká. Nevíš si rady? Vladimír Hlaváček (kontakt najdeš na webu) ti poradí. Navíc je na webových stránkách sepsán i seznam nejčastějších otázek, u kterých je stručná a jasná odpověď (například jak uvázat kravatu).

Toť vše ode mě. Přesvědčit se o kvalitě tohoto e-shopu, můžeš sama/sám na: www.galantier.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat