úterý 27. února 2018

SOUTĚŽ o hru od Albi!

Ve spolupráci se značkou Albi jsem si pro tebe připravila unikátní soutěž. Podmínky jsou jednoduché a cena je lákavá!

O co se hraje?

Vítěz získá deskovou hru Párty Alias. Jedná se o její klasickou verzi, ačkoliv na jejich e-shopu či v kamenných prodejnách objevíte i různé speciály, které rozhodně také stojí za vyzkoušení. Určitě jsi již o této hře slyšela, jelikož se těší velké oblibě. Jedná se o zábavnou hru, která je vhodná pro každou párty!

Pár slov od prodejce: "V této hře vysvětlujete ostatním spoluhráčům význam slov pomocí jiných výrazů, takže používáte například synonyma, protiklady a nápovědy. Na prémiových polích na vás čekají i jiné úkoly: předvádění zvířat či povolání, hledání vhodných rýmů, popisování slavných osobností nebo hledání co nejvíce slov na jedno písmeno."


Já již tuto hru vlastním a musím uznat, že jsme si s ní společně s rodinou a přáteli užili už hromadu zábavy. Rozhodně se při ní nudit nebudeš. Zasmějete se, budete spolu trávit nějaký ten čas pohromadě a může ji hrát kdokoliv! Rozhodně bych ji nedoporučovala jen nějaké věkové kategorii, jednomu pohlaví nebo lidem, kteří oplývají určitými znalostmi… je vhodná pro kohokoliv!

Jaké jsou podmínky soutěže?

o Odpověď na soutěžní otázku: Jaká desková hra je tvá nejoblíbenější?
o Nezapomeň připsat svůj e-mail, kam tě budu moci v případě výhry kontaktovat!

Výherce vyhlásím: 7. března 2018

Všem zúčastněným přeji hodně štěstí v soutěži!


Žádné komentáře:

Okomentovat